Kiedy będą ogłoszone składy drużyn na mecz Północ-Południe?
Teoretycznie zostały dwa dni, ale chciałbym wiedzieć, czy muszę zmieniać plany na piąteczkowy wieczór w związku z powołaniem do składu, czy mam wychodne

Z Ligą Rezerw i zestawem na ten mecz popełniłem błąd, za co gorąco przepraszam zainteresowanych.
Nic się nie stało. Każdemu może się zdarzyć. Ważne, że to nie jest zasada, tylko jednorazowa sytuacja.
Luzik Witek. Pomyłki się zdarzają jednak nasunęła mi się sugestia dotycząca dwóch pytań.
+1, to MPK można by w sumie dać do jakiegoś poradnika - jak nie powinna wyglądać impreza takiej rangi.
Wstawienie Żagania nikogo nie zmyliło, bo nikt nie podnosił tego tematu - wszyscy niemal od początku pisali "Albin" ale była powtórka. Temat błędu podniósł Vanpraag. Podjęcie decyzji o powtórce było kontrowersyjne, jakich wiele w sezonie.No i wszystko było ok do momentu pewnej decyzji o powtórce: przez pomyłkę klubów Włókniarz Żagań i Związkowiec Legnica. Gdyby nie ta powtórka, to pewnie byśmy nie mówili o zawiłości pytań. Każdy ma swój styl i trzeba to uszanować. Sam na finał IM mam długie pytania, które nie wiem już jak skracać. Moim zdaniem Rudolf to dobry sędzia i powinien dalej sędziować zawody, ale nie na własnych pytaniach. Nie powinniśmy tak otwarcie krytykować sędziów, bo zniechęconych po jednym błędzie jest już długa lista.
Nie wiem kto wymyślił ten podział, ale powiem Tobie drogi Rudolfie, dlaczego powinieneś wziąć do serca moje uwagi. Dla mnie możesz pisać opowiadania, a nawet dodawać do każdego pytania swoje ukochane "Deszcze niespokojne". O ile zrobisz to poprawnie gramatycznie i językowo, zadawaj pytania o kochanki, kochanków, nieślubne dzieci itp.Rudolf: Kto wymyślił ten idiotyczny podział sędziów na oficjalne zawody? Oraz dlaczego Rudolf jest winny?
Nigdzie nie powiedziałem i nie napisałem, że jest złym sędzią, odnosiłem się tylko i wyłącznie do jego pytań.Moim zdaniem Rudolf to dobry sędzia i powinien dalej sędziować zawody, ale nie na własnych pytaniach.
Może mieć i 1000 znaków o ile jest poprawne, a tam mieliśmy:Dobre pytanie może mieć i 700 znaków. Sam nie wiem dlaczego pytania są tak krytykowane. Wielu oczekuje złotych gór, a nie daje od siebie niczego.
Obawiam się że gdyby sędziował Aszotek to też byłyby uwagi co do jakości pytań. Choć w tym wypadku byłyby one zdecydowanie wyolbrzymione.
I tak mi pewnie nie uwierzysz, ale trudno. Nie chciałem ogólnie pisać postu ale drugi raz mnie wywołałeś do tablicy. Twoje uwagi przeczytałem (nawet te wielkimi literami, choć musiałem zmienić okulary na te do czytania) i analizuje je. Pewne wnioski wyciągnąłem i znając życie wysnuje kolejne.krzysinho pisze: ↑11 mar 2021, 13:06Nie wiem kto wymyślił ten podział, ale powiem Tobie drogi Rudolfie, dlaczego powinieneś wziąć do serca moje uwagi. Dla mnie możesz pisać opowiadania, a nawet dodawać do każdego pytania swoje ukochane "Deszcze niespokojne". O ile zrobisz to poprawnie gramatycznie i językowo, zadawaj pytania o kochanki, kochanków, nieślubne dzieci itp.Rudolf: Kto wymyślił ten idiotyczny podział sędziów na oficjalne zawody? Oraz dlaczego Rudolf jest winny?
Dzięki za pomyślenie o mnie, ale po meczu RS - DD i zachowaniu takich osób jak Jessup, czy Lowigus, dałem sobie spokój.