Szefie,
Ale w pytaniu chodziło o Wille Backstroma a nie Dennisa Anderssona.
pozdrawiam tutaj Cinka, którego to wywiad posłużył za źródło pytania
Szefie,
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.
Zamykam przewód sądowy.
Brzycho, przekonałeś mnie .brzycho pisze: ↑01 lut 2021, 21:47 Witam szanowne grono,
Ja z propozycją.
Czy jeśli w odpowiedzi należy podać nazwisko, a ktoś napisze nazwisko i imię, to czy nie powinniśmy tego zaliczać? Wszak widać, że ów człeń klei akcję o kogo chodzi, ale z podjarki nie rzucił okiem na klucz, sam sobie utrudnił, ale mimo wszystko odpowiedź znał. To samo, gdyby pytano o imię, a ktoś dorzuciłby do prawidłowego imienia i prawidłowe nazwisko.
Z drugiej jednak strony, a jak ktoś, na pytanie o nazwisko poda je prawidłowe z nieprawidłowym imieniem?
No nie wiem, nie wiem czy poradzi sobie sędzia, wierzmy do końca
To wtedy W, za lity. (zejście, kapitalny manewr)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam
Nie, ponieważ Kalifornia nie jest krajem
Wielka Brytania podzielona jest na dwa kraje: Anglię i Szkocję; jedno księstwo: Walię; jedną prowincję: Irlandię Północną[1][2]. Szczegółowy podział administracyjny nie jest ustalony przez rząd centralny, lecz samodzielnie w każdej z części, więc pomiędzy częściami istnieją duże różnice w organizacji administracji samorządowej:
Czy w takim razie odpowiedź "Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej byłoby zaliczone jako poprawna odpowiedź?THE UNITED KINGDOM OF GREAT BRITAIN AND NORTHERN IRELAND – to jest oficjalna nazwa Królestwa, która wskazuje, że ogarnięcie podziału administracyjnego nie będzie proste. Już na pierwszy rzut oka widzimy, że są tutaj dwie części składowe: Wielka Brytania i Irlandia Północna. Żeby było trudniej, sama Wielka Brytania także nie jest jednym bytem, składa się bowiem z Anglii, Szkocji i Walii która swoją drogą ma status odrębnego księstwa. Tak więc Zjednoczone Królestwo jako całość jest państwem które składa się z czterech krajów, a właściwie z trzech krajów i jednego księstwa (Walia).
No niestety nie zrozumiałeś. Anglia, Szkocja to kraje
Jest taki zapis:boski pisze: ↑03 lut 2021, 22:06 Jedna myśl a propos 17. biegu (abstrahując od całej reszty, bo szukałem, pisałem i nie myślałem na szybko) - myślę, że warto by się zastanowić czy protest może być rozpatrzony tylko bezpośrednio po biegu. Czasami jest na to jakieś 20 sekund, a wiadomo, że warto zweryfikować informację, którą się sprawdza.
Kompletnie nie chodzi mi o sam bieg, tylko o na przyszłość, czy taki protest nie powinien być też rozpatrywany.