mam pytanie co do działania czata ISQ. Chciałem zaobserwować mecz naszego rywala do złota, czyli drużyny Dobre Duszki. Dzisiaj jest o 21:30 grany.

Niestety czat chyba nie działa, ponieważ kiedy wejdzie się na czat Dobrych Duszków, to wyskakuje błąd:

Okazuje się, że czat wybiórczo podchodzi do zamykania połączenia, ponieważ mogę wejść na inne pokoje.

Co więcej, czat podchodzi jeszcze bardziej wybiórczo, ponieważ po użyciu komendy "/rooms" okazuje się, że na czacie Dobrych Duszków jest obecnych 17 quizowiczów.

Mam zatem techniczne pytanie. Czemu nie działa mi czat Dobrych Duszków? Próbowałem ze swojego konta, próbowałem też w trybie incognito. Podpytałem moich kolegów z quizu (z mojej drużyny, żeby być dokładnym) i okazuje się, że im również nie działa jedynie czat Dobrych Duszków. W duchu sportowej rywalizacji nie pomyślałem, że być może całej drużynie Fajrant Teamu został zablokowany dostęp do czata Dobrych Duszków, bo przecież admin czata traktuje wszystkich uczestników rywalizacji tak samo, jednak chciałem zwrócić na problem techniczny, ponieważ wpłaciłem jednak pieniądze (małe, bo małe, ale jednak) na obsługę czata, serwera i domeny i chciałbym, żeby wszystko działało jak należy.
Ze sportowym pozdrowieniem,
Molken