Teorie Spiskowe FT

Komentatornia i inne zagadnienia dotyczące ISQ
Cysu

Teorie Spiskowe FT

Post autor: Cysu »

Dzień dobry

Zachęcony przez Witka zamieszczam post odnośnie sytuacji, która dzieje się od początku tego sezonu.

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie oczekuje weryfikacji, wykluczeń ani innych sankcji. No chyba że wobec mnie.

Oskarżenie będzie jednak mocne.

Jak myślicie, ile błędnie spisanych odpowiedzi przez cały sezon ma zawodnik, który ma w lidze 37 dwójek?

Otóż w całym sezonie taka historia wydarzyła się tylko trzy razy.

Drugie pytanie – jak myślicie czy zdarzyło mu się nie spisać prawidłowej odpowiedzi?

Otóż nie. Zawsze wie, która odpowiedź jest prawidłowa.

Otóż do sedna – według wszelkich poszlak i dowodów Kasper korzysta przy quizie z włączonych literówek. Na dowód załączam screeny ze wszystkich jego wyścigów w sezonie. Nie spisuje odpowiedzi błędnych, co widać na naszych screenach.

Na samym dole także przykłady braku spisu prawidłowej odpowiedzi, gdy pole odpowiedzi nie zostało uzupełnione przez sędziego.

Brak spisywania błędnych odpowiedzi, to także ogromny handicap w biegu, gdy zawodnik otrzymuje większą liczba prób na podanie prawidłowej odpowiedzi.

Zapewne są osoby, które googlują czy szukają w ściągach. Jednak tutaj mamy przewagę technologiczną. Podpowiedzi pojawiają się na czacie bez odrywania wzroku od monitora.

Jako ciekawostka - w sezonie 14 w meczach DD vs BAD i BAD vs DD spis błędnej odpowiedzi pojawił się 6 razy, tyle co przez cały sezon 16.

Załączamy także screeny z innych turniejów niż oficjalne.

Statystyki
Obrazek
W sezonie 16: 85 biegów: 4 msc – 3 razy, 2 wykluczenia
W sezonie 15: 99 biegów: 4 msc – 9 razy, 1 defekt, 6 razy wykluczenia
W sezonie 14: 96 biegów: 4 msc – 5 razy, 1 defekt, 4 razy wykluczenia
W sezonie 13: 90 biegów: 4 msc – 9 razy, 2 defekty

vs RZ
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs FT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs RS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs WS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs CT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs RZ
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs FT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs BF
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs RS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs WS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs BF
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs CT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs FT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs BF
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs RS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vs FT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grand Prix RS
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grand Prix BF
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grand Prix CT
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grand Prix 4
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grand Prix 5
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

IMP
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kryterium Asów
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Złoty Kask
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Inne turnieje
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dla porównania Przykład biegu z sezonu 14
Obrazek

levis

Re: Teorie Spiskowe FT

Post autor: levis »

Krzysztofie Stanowski, to Ty?

Witek
Site Admin

Post autor: Witek »

"Zachęcony przez Witka"

Proszę mnie w to nie mieszać albo pokazać kontekst zachęcenia.

Ja mam po prostu dosyc wysluchiwania od roznych osób na priv takich tematów. ISQ nie jest dla mnie wszystkim jak 13-17 lat temu i mam swoje życie. Jak Wy wszyscy.

Zachęcenie polegało zatem na tym byście pisali o wszystkim na forum publicznym, a nie czaili się.

Natomiast raz napisałem o "teoriach spiskowych" i widze wzieliscie do siebie. Spoko.
Indywidualny Mistrz ISQ 09'
Drużynowy Mistrz ISQ 08', 09'
Złoty Nick 07'

Kariera: Red Sox (5-15) - 1684 punktów, 873 biegów, śr. 1,929.

MasTereK

Post autor: MasTereK »

Ciężko to nazywać teorią spiskową, przy takiej bazie materiałów.

LyderKKZ

Post autor: LyderKKZ »

Witku wszystko fajnie, ale moim zdaniem to jednak trzeba się nad tym pochylić, a nie przechodzić obok tego tematu obojętnie, bo jednak ilość "dowodów" jest spora. I choć to dla wszystkich z nas jest zabawą to jednak, gdy ktoś ma jakiś handicap to taka zabawa nie ma sensu. Ja wyroków nie wydaję, ale jeśli ktoś poświęcił tyle czasu to pasuje coś z tym zrobić.
:lol:

Awatar użytkownika
Molken

Post autor: Molken »

Ja Kaspera lubię, ale liczby, które przytoczył Cysu zdziwiły nawet mnie. Okej, ja walę ślepakami non stop, więc porównania nie ma, ale z ciekawości wziąłem pod lupę innego mózga tej gry - Daniela.

Obrazek

Przy Kasperze wygląda to wręcz zdumiewająco. Daniel ma potężną wiedzę, w mojej opinii jest w TOP3 tego quizu, a w ciągu całego sezonu w lidze spisał aż 25 błędnych odpowiedzi, a 35 łącznie, sumując to z Grand Prix. Kasper spisał nieprawidłową odpowiedź w tych samych rozgrywkach jedynie cztery razy. To jest prawie 90% mniej niż Daniel, który przecież też automatycznie wyklucza niektóre opcje i spisuje tylko te prawdopodobne według niego.

Nie będę tu prowadził krucjaty, ale temat tak samo jak niespodziewany, tak ciekawy. Czekam na rozwinięcie! :)
🏆 | DMP ISQ ➡️ S06, S13, S14, S15, S16
Zdobywca największej liczby DMP ISQ w historii.

Eric

Post autor: Eric »

to moze niech czat jednak nie liczy i nie podaje w ogole literowek i problem z glowy :)

Wazza

Post autor: Wazza »

A może niech każdy ma dostęp do widoku z liczeniem literówek?

Wszak to jest niebywała podpowiedź. Widzisz ile brakuje Ci do dobrej odpowiedzi.

Np. wyświetla 3 lity to już jesteś prawie w domu. Zmienić lekko układ i masz dobrą odpowiedź.
Witam

Poproszę Opa (admina lub moderatora forum)

Cinek
Kontaktowanie:

Post autor: Cinek »

Obrazek

Jak wyglądałby Internet Speedway Quiz, gdybyśmy czas z intryg, knucia i innego pierdolenia poświęcili w 1% na bieżącą działalność i rozwój gry :)
1. miejsce w DM ISQ '14
1. miejsce w 2. lidze '14
1. miejsce w IM Spisu '14
1. miejsce w 4. Lidze Dwójek '15 z mrs. Tusią
1. miejsce w Drużynowym Pucharze Miast '15
3. miejsce w Kryterium Asów '15
3. miejsce w Złotym Nicku '13

LyderKKZ

Cinek pisze: 07 mar 2024, 13:45 Obrazek

Jak wyglądałby Internet Speedway Quiz, gdybyśmy czas z intryg, knucia i innego pierdolenia poświęcili w 1% na bieżącą działalność i rozwój gry :)
O ile większa byłaby motywacja do działania, pracy nad rozwojem, gdyby nie co chwilę jakieś podejrzane akcje, potencjalne przekręty, wybryki...

Awatar użytkownika
Molken

Cinek pisze: 07 mar 2024, 13:45 Jak wyglądałby Internet Speedway Quiz, gdybyśmy czas z intryg, knucia i innego pierdolenia poświęcili w 1% na bieżącą działalność i rozwój gry :)
Akurat Cysu poświęcił bardzo dużo bieżącej działalności i rozwojowi gry. Napisał mnóstwo pytań, posędziował sporo meczów, ogarniał pulę, a teraz zauważył pewną prawidłowość, którą podzielił się na forum. Zamiast próbować być zabawnym, to polecam skupić się na istocie tematu, a jeśli nie masz nic mądrego do dodania, to może warto skupić się na czymś innym. :?

levis

Post autor: levis »

Może lepiej nie zachęcaj do innych aktywności, bo te zagraniczne 13 latki będą stalkowane.😉

Cinek
Kontaktowanie:

Post autor: Cinek »

Molken pisze: 07 mar 2024, 13:57
Cinek pisze: 07 mar 2024, 13:45 Jak wyglądałby Internet Speedway Quiz, gdybyśmy czas z intryg, knucia i innego pierdolenia poświęcili w 1% na bieżącą działalność i rozwój gry :)
Akurat Cysu poświęcił bardzo dużo bieżącej działalności i rozwojowi gry. Napisał mnóstwo pytań, posędziował sporo meczów, ogarniał pulę, a teraz zauważył pewną prawidłowość, którą podzielił się na forum. Zamiast próbować być zabawnym, to polecam skupić się na istocie tematu, a jeśli nie masz nic mądrego do dodania, to może warto skupić się na czymś innym. :?
Cysu owszem, ale inni, nie uderzam tu w konkretne osoby, mogłyby się zastanowić. Ale podobno jak się w stół uderzy, to coś tam się zadzieje ;)

Owszem Molek, warto zająć się czymś innym. I niestety wielu z nas o tym zapomina, że czasy się zmieniły, a ISQ miało być zabawą. A skoro uważacie, że Kasper oszukuje (nie wnikam czy to robi, czy nie, czy ma ku temu narzędzia), to trzeba zebrać hajs na czat, który stworzy ktoś bezstronny i on się nim będzie zajmował i po problemie. Ale w sumie... skoro nowego sezonu może nie być, to w sumie problemy rozwiążą się same ;)
1. miejsce w DM ISQ '14
1. miejsce w 2. lidze '14
1. miejsce w IM Spisu '14
1. miejsce w 4. Lidze Dwójek '15 z mrs. Tusią
1. miejsce w Drużynowym Pucharze Miast '15
3. miejsce w Kryterium Asów '15
3. miejsce w Złotym Nicku '13

Awatar użytkownika
Citas
Kontaktowanie:

Post autor: Citas »

ISQ kaput. Dajcie nam chociaż odjechać turniej/turnieje pożegnalne zanim oczyścicie serwery.
Jeśli chcesz pokoju, szykuj się do wojny

Awatar użytkownika
Molken

Cinek pisze: 07 mar 2024, 14:03 Cysu owszem, ale inni, nie uderzam tu w konkretne osoby, mogłyby się zastanowić. Ale podobno jak się w stół uderzy, to coś tam się zadzieje ;)

Owszem Molek, warto zająć się czymś innym. I niestety wielu z nas o tym zapomina, że czasy się zmieniły, a ISQ miało być zabawą. A skoro uważacie, że Kasper oszukuje (nie wnikam czy to robi, czy nie, czy ma ku temu narzędzia), to trzeba zebrać hajs na czat, który stworzy ktoś bezstronny i on się nim będzie zajmował i po problemie. Ale w sumie... skoro nowego sezonu może nie być, to w sumie problemy rozwiążą się same ;)
Z mojej strony to już będzie naprawdę EOT, ale odpiszę, więcej nie będę się wypowiadał.

Cysa mamy z głowy. Ja się wypowiadam, więc może chodzi o mnie? Piszę pytania do puli, trenowałem drużynę, kilka razy technikowałem, wpłacałem swoje pieniądze całkiem niedawno, a także wcześniej, kiedy jeszcze była zrzutka, czy coś podobnego. Tak więc - tak, uważam, że mam prawo chociaż się wypowiedzieć.

Dla mnie Kasper może być czysty jak łza, może mieć jakieś swoje sposoby - nie wiem i nie jestem w żaden sposób chętny do tego, żeby wydawać na kimś jakiekolwiek osądy. Dla mnie to sympatyczny ziomek o wielkiej wiedzy i trudno mi rzucać w niego kamieniami. Zainteresowałem się tematem podniesionym przez Cysa i podliczyłem cyferki dla osoby o zbliżonym poziomie wiedzy, bo obaj to wielkie żużlowe mózgi. No i wyszło mi coś nieprawdopodobnego. Czy to o czymkolwiek przesądza? Nie. Czy miałem prawo wziąć udział w dyskusji? Wydaje mi się, że tak. Za innych wypowiadał się nie będę.

ISQ miało być zabawą od momentu, w którym powstało i chyba nadal jest taki główny cel. Po drodze mieliśmy dziesiątki, jeśli nie setki ukaranych za mniejsze lub większe wykroczenia, których wszyscy wskazywali palcami, bo w domyśle, w żadnej grze nikt nie chce grać z kimś, kto ucieka się do "nielegalnych" rozwiązań. Nie rozumiem, dlaczego teraz jeśli ktoś (w tym wypadku Cysu) zauważył pewną prawidłowość, to nie miałby się tym z nami podzielić.

Ja rozumiem potężne zasługi Kaspera dla quizu i czatu, nie mam pojęcia czy coś jest na rzeczy czy nie, bo to nie moja sprawa, ale postawienie tematu tak jak Ty, czyli założenie, że nie wolno kogoś tykać, bo trzeba będzie zbierać pieniądze na czat jest zupełnie bezsensowne. Nikt nie powinien mieć immunitetu, jeśli dochodzi do przewinień, bo wtedy jest to nieuczciwe dla całej masy innych ludzi, którzy zostali ukarani za jakieś "wyczyny".

LyderKKZ

Cinek pisze: 07 mar 2024, 14:03
Molken pisze: 07 mar 2024, 13:57
Cysu owszem, ale inni, nie uderzam tu w konkretne osoby, mogłyby się zastanowić. Ale podobno jak się w stół uderzy, to coś tam się zadzieje ;)

Ja tam nie wiem o innych sytuacjach, ale tutaj jest jedna konkretna. Dowody czy raczej poszlaki są dość wiarygodne itd, więc warto się nad tym pochylić. Możemy olać temat i jakoś to będzie, ale pewnie już długo nie będzie. Każdy płacze, że kolejnego sezonu nie będzie już od kilku sezonów, ale jak trzeba podjąć męską decyzje to rozumiem, że przechodzimy obok tematu. Nikt nic nie widział, nikt nic nie wie... Jak tak to lepiej faktycznie kończyć.

boski
Site Admin

Post autor: boski »

LyderKKZ pisze: 07 mar 2024, 14:15 Dowody czy raczej poszlaki są dość wiarygodne itd
najbardziej wiarygodna czesc tego zdania to itd

A ta meska decyzja to co to? zamkniecie tego grajdolka w pizdu?

LyderKKZ

Jak chcesz to mogę się tutaj nie wypowiadać. Zostawmy jak jest i dalej marnujmy czas na zabawę, gdzie ktoś robi wałki. Ja nie wiem jak jest z Kasperem. Nie ja jestem od wydawania wyroków.

Kasper
Site Admin

Post autor: Kasper »

Na początek powiem, że jest mi niezmiernie miło i czuję się zaszczycony, że komuś chciało się dokonać tak mozolnych analiz, szukać transcriptów (które własną krwawicą i zarwanymi nockami stworzyłem i udostępniłem każdemu quizowiczowi, tak abym mógł teraz zostać wywołanym do tablicy), robić screenshoty, następnie szukać hostingu dla setki(?) obrazków, wrzucić je tam, wyliczyć statystyki, sporządzić tabelki, wreszcie wysnuć hipotezę. Zakładam, że to wspólny trud naczelnej trójki(?) tropicieli z grona wciąż aktualnych DM - Fajrant Teamu.

Czy takie statystyki zrobiliście także pozostałym uczestnikom? Zakładam, że tylko mnie i, wyjątkowo na potrzeby porównania, kol. Danielowi. Można to poniekąd wyjaśnić tym, że świeżo upieczony IM ISQ będąc na piedestale jest jednocześnie bardziej obserwowany, prześwietlany. Dlaczego jednak taki post pojawia się dzień po drugiej, kolejnej porażce, wydawałoby się, już pewnego mistrzostwa Fajrant Teamu z Dobrymi Duszkami, oraz krótko po - nie ukrywajmy, apetyty na pewno były większe, niż brąz - przegranym dla FT finale IM, na domiar złego z dwoma zawodnikami z DD? Przychodzi mi tu na myśl wspomnienie końcówki sezonu 14 - półfinały play-off, dwie porażki FT z Bad Company i rozpętana przez nich wielka afera w ISQ zakończona zniknięciem BAD z quizu.

Co do zarzutów, cokolwiek powiem może zostać łatwo obrócone przeciwko mnie - z racji faktu, że stworzyłem, nadzoruję i rozwijam czat, naturalnym jest, że posiadam wszelkie dostępy do baz danych, kodu, puli pytań, samych pytań i odpowiedzi. Gdybym zechciał, mógłbym natychmiast przeczytać wszystkie pytania i odpowiedzi do końca sezonu, jak również mógłbym mieć średnią 3,000, gdybym tylko zapragnął. Jak widzicie, jest to kwestia zaufania do mnie i mojego podejścia do gry. Widać już, że zaufanie niektórych do mnie legło w gruzach. Idealnie byłoby, gdybym zarządzał czatem, ale sam nie startował, wtedy teoretycznie nikt nie miałby szansy na tworzenie sobie handicapów.

Co do samego przedmiotu dociekań - nie będę się rozwodził, ani tłumaczył, ani przyznawał, ani zaprzeczał. Jeden mi zaufa, inny nie. Technicznie wygląda to tak, że w czasie wyścigu czat wysyła informacje o literówkach jedynie do sędziego zawodów, a następnie po jego zakończeniu do pozostałych osób na czacie. Zawodnik jadąc w biegu nie posiada statusu sędziego, który może posiadać tylko jedna osoba - sędziujący bieg. Ja jadąc w biegu jak każdy zawodnik także mam status zawodnika, nie zaś sędziego. Wnioski każdy wyciągnie sam.

Może to już czas na zawieszenie kevlaru na przysłowiowym kołku, skoro teraz każdy mój bieg będzie przedmiotem analiz, screenshotów, liczenia milisekund oraz spisywanych odpowiedzi. Coś tam w tym quizie osiągnąłem, czegoś dokonałem i nieco pracy dla jego dobra włożyłem. Pojawia się jednak pytanie - czy może właśnie o to chodzi prowodyrom zajścia? Żeby się mnie pozbyć, żebym odpuścił i dał im wygrywać? Z racji administrowania czatem dla FT jestem podejrzany w zasadzie od reaktywacji, najbardziej odczułem tę podejrzliwość ze strony kol. Cysa, który dołączył jakiś czas po reaktywacji, oraz w ostatnim czasie od kol. Plonka i Paboła.

Mam też kolejne pytanie pod rozwagę - czy nie jest tak, że 2 lata temu wyrzucono nie tę drużynę, co trzeba? Czy nie zakrzyczeliście wszystkich wtedy, w tym ówczesny Zarząd, wywierając wielką presję, która skłoniła nas do podjęcia radykalnej decyzji? Wyrzuciliśmy Bad Company, wielu świetnych graczy, wielkich fanów żużla, układających pytania. Czy nie odbija się to teraz czkawką wszystkim w postaci obecności "chorego człowieka" wśród nas? Który jątrzy, wietrzy spiski, częstokroć bezpodstawnie i dla zabawy składa protesty z przysłowiowej czapy? Wiem z prywatnych rozmów, że wielu z quizowiczów ma serdecznie dość Was i toksycznej atmosfery, jaką wprowadzacie (niektórzy z FT, bo wielu z Was to przeporządni i zasłużeni quizowicze, to nie o Was).

Wszystkim życzę dobrej zabawy, ja tymczasem uciekam na urlop i bynajmniej nie zamierzam sobie wtedy zaprzątać głowy kolejną wojenką. Wrócę we wtorek bądź w środę i zobaczymy, czy będę jeszcze zawodnikiem ISQ czy banitą. ;) Czata nie wyłączam, spokojnie. :)

boski
Site Admin

Post autor: boski »

boski pisze: 07 mar 2024, 17:10 Jak chcesz to mogę się tutaj nie wypowiadać. Zostawmy jak jest i dalej marnujmy czas na zabawę, gdzie ktoś robi wałki. Ja nie wiem jak jest z Kasperem. Nie ja jestem od wydawania wyroków.
pytam zupelnie serio, bo pewnie jestem w tym temacie stronniczy - czy ktos spoza FT uwaza, ze ten temat i zarzuty sa normalne?
A to jak nie wiesz jak jest z Kasperem udowodniles zawierajac w jednej wypowiedzi zdania "zabawe, gdzie ktos robi walki" i "nie jestem od wydawania wyrokow". Wypowiadaj sie jak chcesz, wypowiadajcie sie wszyscy. Jakbyscie wygrali jeden mecz z nami w tej rundzie finalowej to pewnie byscie teraz wiwatowali z herbem FT po calym forum. Przykro sie na to patrzy, zwlaszcza ze i tak pewnie zdobedziecie tego mistrza. Ja juz nie wracam do tej dyskusji, chcialem sie w sumie w ogole nie udzielac i zaluje ze cokolwiek dodalem.

PS: sorry Lyder, zedytowalem poprzedni post przez pomylke

LyderKKZ

Boski Przyjacielu nie wiem za bardzo czemu tak do mnie uderzasz. Ja nie twierdzę, że Kasper nagina zasady, ale to co napisał Cysu daje podstawy do tego, żeby nad tym tematem się pochylić. Jest coś takiego jak domniemanie niewinności i ja nie jestem od osadzania. Jedynie chciałbym, żeby ktoś się nad tym pochylił.

A jak już sobie wytykamy jakieś nieścisłości to przede wszystkim ja nie jestem z FT. Po drugiej nie wiem jaki wczoraj był mecz, chociaż wiem, że z kimś przegrali.

Ostatnia kwestia jest taka, że ja nie oczekuje wyciągnięcia żadnych konsekwencji wobec Kaspera, bo nawet jeśli coś było nie tak to i tak tego nie da się udowodnić. Nic do Kaspera nie mam, a wręcz szanuje (tak jak Witka), ale jeśli jest temat to nie wypada tego chować pod dywan.

Szkoda tylko, że Kasper w swoim wpisie nie podał żadnych argumentów tylko odbił piłeczkę i rozpisał się, że wszystko co złe to FT. Znam Chłopaków już dość długo i dobrze i zapewniam Was, że to nie jest impulsywny post.

Witek
Site Admin

Post autor: Witek »

Lyder - jedna sprawa: nigdzie nie napisalem, ze zamiatam sprawę pod dywan i nic nie widzę. Napisałem, że poprosiłem o pisanie na forum publicznym a nie do mnie na priv. Co też zostało zrobione i bardzo dziękuję. Warto by ogół uczestników isq wiedział i był wtajemniczony we wszystko, a nie tylko ja i wąskie grono rozmówców.
Indywidualny Mistrz ISQ 09'
Drużynowy Mistrz ISQ 08', 09'
Złoty Nick 07'

Kariera: Red Sox (5-15) - 1684 punktów, 873 biegów, śr. 1,929.

LyderKKZ

Ok Wituś jak coś źle napisałem przepraszam, ale chyba zaznaczyłem, że nie znam wątku. Natomiast wolałbym w takiej sytuacji, żebyś napisał, że jako Boss zbadasz/zbadacie temat. Tego mi tylko zabrakło.

Tak samo jak to, ze od wpisu Cysa (wyłączając moje, bo ich nie oceniam) nikt nie rzucił żadnego sensownego argumentu na obalenie tej tezy.

Póki co to:
- ja piszę bez sensu, sam sobie przecze
- FT najgorsze i winne wszystkiemu
- Kasper mógłby mieć 3,000, ale nie chce to też nie argument

I jeśli ktoś z Was myśli, że ja mam coś przeciwko Tobie, Kasperowi, Boskyemu czy komukolwiek innemu to zapewniam jest w błędzie. Tylko zależy mi na tym, żeby ta zabawa trwała dalej i jeśli jest jakieś podejrzenie to się nad tym pochylmy, przedyskutujmy...

Awatar użytkownika
Slayu

Post autor: Slayu »

LyderKKZ pisze: 07 mar 2024, 17:21 Jak chcesz to mogę się tutaj nie wypowiadać.
Patrz Halu, potrafiłeś jednak napisać chociaż jedno mądre zdanie w całym tym temacie. Szkoda, że się sam nie dostosowałeś do własnej wiadomości i dalej wyrzygujesz ten swój bełkot tutaj. Serio, poczytaj swoje wypowiedzi i jak nie widzisz w nich braku sensu to współczuję.
Bardzo nie po drodze mi z boskim ale wyjątkowo bardzo się zgadzam z jego wiadomością. I z wiadomością Kaspera w pełnej rozciągłości.
Sezon 11 - DeGeneration X -> Ekipa Remontowa (II Liga, 7-0-14) - 1,321[70/53],brązowy medal MPKJ
Sezon 12 - Red Sox (I Liga, 9-0-11) - 1,245[61/49]
Sezon 13 - White Sox (I Liga, 4-0-10) - 1,472(1,717) [78+13/53], srebrny medal MPK, srebrny medal DP ISQ, IM Spisu
Sezon 14 - White Sox (I Liga, 3-1-10) - 1,655(1,862) [96+12/58], 2 miejsce Srebrny Kask, 4 miejsce Złoty Kask
Sezon 15 - White Sox (I Liga, 4-0-11) - 1,357(1,535) [76+10/56]
Sezon 16 - White Sox (I Liga, 6-2-8) - 1,346(1,564) [105+17/78], srebrny medal MPK
Sezon 17 - White Sox (I Liga, 2-0-3) 1,260(1,347) [29+2/23]
---------------------------------------------------------
Sezon 15 - Black Sox (II Liga, Gość, 12-1-2) - 2,260(2,478) [52+5/23]

Liga Miast:
Sezon 14 - Włókniarz Częstochowa - 1,647(1,912) [56+9/34] - Zwycięstwo w Lidze Miast [8-1-0]
Sezon 16 - Włókniarz Częstochowa - 1,571(1,714) [22+2/14] - 3 miejsce w Lidze Miast [2-0-2]

LyderKKZ

Tak, tak. Możecie mnie zawiesić za wyrażenie swojego zdania. Cieszę się, że w takim razie chociaż dzięki mnie Twoje stosunki z Boskim są lepsze. Fajnie jednak jakbyś wytoczył jakieś argumenty, a nie, że jestem "be" i już. Wiem, że tutaj "poparcie" dla Cysa jest niepopularne i niepolityczne, ale chuj tam.

Podkreślam tylko raz jeszcze, że ja nie skreślam Kaspera i nie mam przekonania, że wałki były tylko chciałbym, żeby ktoś się nad tym tematem pochylił i tyle skoro już chłopaki poświęcili sporo czasu na analizę.

Zablokowany

Wróć do „Dookoła ISQ”