Zakłady, zakładziki
-
Zakłady, zakładziki
Nie mam na myśli bukmacherki, ale oczywiście też tutaj pasuje
Natomiast na myśli mam różne zakłady między nami. Pochwałę się, że na przykład czekają na mnie dwie flaszki od Kleczesia i Citasa, którzy nie docenili przed sezonem juniorów Falubazu
Ale do pierwszego zakładu wywołuję Paboła - na pewno będzie pamiętał, dlaczego Proponuję zakladzik o 100 złotych na koszty utrzymania isq o to samo, co kiedyś, tylko trochę inaczej. Mianowicie, stawiam, że na koniec sezonu będę miał niższą średnią niż Bartass. A że zakład pewnie wygram, to dla odmiany kasę wpłaca zwycięzca zakładu. Paboł, przyjmujesz?
Natomiast na myśli mam różne zakłady między nami. Pochwałę się, że na przykład czekają na mnie dwie flaszki od Kleczesia i Citasa, którzy nie docenili przed sezonem juniorów Falubazu
Ale do pierwszego zakładu wywołuję Paboła - na pewno będzie pamiętał, dlaczego Proponuję zakladzik o 100 złotych na koszty utrzymania isq o to samo, co kiedyś, tylko trochę inaczej. Mianowicie, stawiam, że na koniec sezonu będę miał niższą średnią niż Bartass. A że zakład pewnie wygram, to dla odmiany kasę wpłaca zwycięzca zakładu. Paboł, przyjmujesz?
-
Re: Zakłady, zakładziki
Bartass w tym sezonie oficjalnie skupia się na skokach i sezonie zimowym,
Wizja trenera Plonka dotycząca mnie w pierwszym składzie może spowodować utrudnienia w walcę o jakąkolwiek średnią biegopunktową.
Wizja trenera Plonka dotycząca mnie w pierwszym składzie może spowodować utrudnienia w walcę o jakąkolwiek średnią biegopunktową.
-
- Paboł
Radek, chyba nie rozumiem wszystkich zawiłości związanych z tym zakładem (może po prostu jest już późno?), ale zgoda.
Od razu jednak zaznaczę cytując Saletę po rewanżu z Najmanem. Trzeciej walki nie będzie!
Od razu jednak zaznaczę cytując Saletę po rewanżu z Najmanem. Trzeciej walki nie będzie!
-
Takie nawiązanie do starych czasów, tylko teraz w sposób, na którym ISQ może tylko skorzystać
A że zakładam, że patrząc, jakim żużlowym debilem się stałem przez nikłe zainteresowanie tym sportem przez 9 lat, to Bartass pewnie "zje mnie na śniadanie" Tym samym skoro znaaaacznie bardziej prawdopodobne jest, że Bartass będzie miał wyższą średnią, to zakładam się, że ja będę miał niższą (:D), a jednocześnie skoro to prawie pewne, wyjątkowo stówkę płaci wygrany w zakładzie
A w ten sposób Bartass też ma motywację, by śrubować średnią
-
Nie no, proszę nie narzucać mi presji na powrót. Może w przyszłym sezonie.
Jestem wypalony żużlowo i na razie tylko śledzę sytuację. Duży plus, że nudy na forum nie ma
Pozdrawiam!
Jestem wypalony żużlowo i na razie tylko śledzę sytuację. Duży plus, że nudy na forum nie ma
Pozdrawiam!
-
Chyba poleci kolejna kasa na dobro isq ode mnie
Dawaj Bartass, po prostu pojedź swoje w ostatniej kolejce
Dawaj Bartass, po prostu pojedź swoje w ostatniej kolejce
-
Teraz sam widzę, jaki ten zakład był pokręcony
A wiec... gratulacje Bartass za lepsza średnia ode mnie Pabol - wygrałem zakład, wiec... wpłacam niniejszym stówkę do Kaspera
A wiec... gratulacje Bartass za lepsza średnia ode mnie Pabol - wygrałem zakład, wiec... wpłacam niniejszym stówkę do Kaspera
- Paboł
Dobrze
Przyznam, że do teraz nie kumam tego zakładu, ale skoro twierdzisz, że Ty wpłacasz, to Ci wierzę i chwała dla Ciebie
Przyznam, że do teraz nie kumam tego zakładu, ale skoro twierdzisz, że Ty wpłacasz, to Ci wierzę i chwała dla Ciebie