Widać że zaczynaliśmy razem w ISQŻ, jeszcze w zespole z Rafizem i Bartassem

Widać że zaczynaliśmy razem w ISQŻ, jeszcze w zespole z Rafizem i Bartassem
A Malaka vel KubaCKM z nami wtedy też nie było?
Maciusiu, myślałem że odpowiadasz KubieCKM-owi, który zaczynał wtedy m.in. razem z nami, Rafizem czy Bartassem (wtedy chyba jeszcze ziutkiem). Zakichane złote pokolenie ISQ
My posadzimy Brzycha, nie spieszy nam się do medalu.
Z telefonu piszę, nie ogarnąłem. Wyjaśniliśmy. Złote to może nie, ale trochę nas wtedy wyrosło
Kurde to dalej bedziemy przegrywać
Ty nic nie sugeruj bo zaczną transmisję kamerą nadawać
albo TL niech blokujeKasper czy jest fizyczna możliwość napisania czatu/aplikacji tak by wejscie na czat blokowalo screen sharing czy kanały audio albo cos?
To jak już będziemy się wszyscy bawić w Voice’a, to ja reaktywuję dla CT Zmleszno
To nic nie zmieni. Zawsze będzie telefon. Moim zdaniem trzeba olać temat i bawić się dalej
Malak proszę Cie oddziel tylko dwie rzeczy. To co się wydarzyło dziś w 15 biegu od spiny i tekstów co kto z kim zrobi za pomocą czego. Ja mogę się odnieść jedynie do zdarzeń które zapoczątkował Brzycho, które nie były wynikiem podejrzeń do zagrywek nie fair. Chyba że już wtedy coś zauważyliście ale to może też macie tak dobry refleks.Malak pisze: ↑30 lis 2020, 23:00 Powtórzę - DAŁEM DUPY, powinienem wygrać na Zgardzińskim. Ale robienie czegoś takiego jest naprawdę słabe. Czekam teraz na PiotrkaSL czy kogoś innego z Was, drogie TL, wyzwijcie mnie, tak nie kocham żużla, nie umiem się bawić, jestem patolem, a tylko Wy tutaj kochacie żużel, kochacie go tak, że osiągnęliście jedność myśli, gratuluję Wam! Dojedźcie do finału, wyrysajcie Pao, Mezziego, Jessupa, Guru na 5:1 w każdym biegu, a co. Niech wiedzą, że gimnazjaliści wyrośli i umieją robić sharescreeny łączone z voice callem, a nie tylko voice call. Brawo dla Was, bawcie się dobrze.
I tak, mogę napisać karne pytania.
Apocalips pisze: ↑30 lis 2020, 23:19To nic nie zmieni. Zawsze będzie telefon. Moim zdaniem trzeba olać temat i bawić się dalej![]()
PiotrekSL nie pisał w temacie spiny z brzychem, tylko w temacie oskarżeń Molkena, gwoli ścisłości. Nie odnoszę się w ogóle do "sprawy konfidenckiej", choć mam na jej temat swoje zdanie.KoNiK pisze: ↑30 lis 2020, 23:20Malak proszę Cie oddziel tylko dwie rzeczy. To co się wydarzyło dziś w 15 biegu od spiny i tekstów co kto z kim zrobi za pomocą czego. Ja mogę się odnieść jedynie do zdarzeń które zapoczątkował Brzycho, które nie były wynikiem podejrzeń do zagrywek nie fair. Chyba że już wtedy coś zauważyliście ale to może też macie tak dobry refleks.Malak pisze: ↑30 lis 2020, 23:00 Powtórzę - DAŁEM DUPY, powinienem wygrać na Zgardzińskim. Ale robienie czegoś takiego jest naprawdę słabe. Czekam teraz na PiotrkaSL czy kogoś innego z Was, drogie TL, wyzwijcie mnie, tak nie kocham żużla, nie umiem się bawić, jestem patolem, a tylko Wy tutaj kochacie żużel, kochacie go tak, że osiągnęliście jedność myśli, gratuluję Wam! Dojedźcie do finału, wyrysajcie Pao, Mezziego, Jessupa, Guru na 5:1 w każdym biegu, a co. Niech wiedzą, że gimnazjaliści wyrośli i umieją robić sharescreeny łączone z voice callem, a nie tylko voice call. Brawo dla Was, bawcie się dobrze.
Zanim coś napiszę to wolałbym aby do zdarzeń z dzisiaj wypowiedzieli się sami zainteresowani.
A jak my się nazywaliśmy? Pamięć ulotna.
I ja wtedy chyba zaczynałem. Liga rosyjska te sprawyMalak pisze: ↑30 lis 2020, 23:25PiotrekSL nie pisał w temacie spiny z brzychem, tylko w temacie oskarżeń Molkena, gwoli ścisłości. Nie odnoszę się w ogóle do "sprawy konfidenckiej", choć mam na jej temat swoje zdanie.KoNiK pisze: ↑30 lis 2020, 23:20Malak proszę Cie oddziel tylko dwie rzeczy. To co się wydarzyło dziś w 15 biegu od spiny i tekstów co kto z kim zrobi za pomocą czego. Ja mogę się odnieść jedynie do zdarzeń które zapoczątkował Brzycho, które nie były wynikiem podejrzeń do zagrywek nie fair. Chyba że już wtedy coś zauważyliście ale to może też macie tak dobry refleks.Malak pisze: ↑30 lis 2020, 23:00 Powtórzę - DAŁEM DUPY, powinienem wygrać na Zgardzińskim. Ale robienie czegoś takiego jest naprawdę słabe. Czekam teraz na PiotrkaSL czy kogoś innego z Was, drogie TL, wyzwijcie mnie, tak nie kocham żużla, nie umiem się bawić, jestem patolem, a tylko Wy tutaj kochacie żużel, kochacie go tak, że osiągnęliście jedność myśli, gratuluję Wam! Dojedźcie do finału, wyrysajcie Pao, Mezziego, Jessupa, Guru na 5:1 w każdym biegu, a co. Niech wiedzą, że gimnazjaliści wyrośli i umieją robić sharescreeny łączone z voice callem, a nie tylko voice call. Brawo dla Was, bawcie się dobrze.
Zanim coś napiszę to wolałbym aby do zdarzeń z dzisiaj wypowiedzieli się sami zainteresowani.
Odpowiadając chłopakom wyżej, tak, aż się łezka w oku zakręciła jak debiutowaliśmy w ISQZ. Pamiętam pierwszy sparing z Galactic Team![]()