Przy okazji chciałem podziękować za ten sezon wszystkim quizowiczom i pogratulować. To wielka rzecz. Brawa dla grupy, która wpadła na pomysł reaktywacji i uparcie wierzyła, że się to uda. Oby tak dalej.
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.
Niestety jesteście za słabi, żeby to zrobić
Wszystko się zgadza, oprócz tego wątku z trenerem. Jak dla mnie bosky MVP.Vanpraag pisze: ↑29 mar 2021, 22:45 Nadejszła wiekopomna chwila.... Tak chciałoby się zacząć. I tak zacznę. Przede wszystkim gratulacje dla Badów za stworzenie wspaniałego widowiska w finale. Byli godnym rywalem, którego pokonaliśmy z największym trudem. Poza tym chciałbym podziękować wszystkim swoim kolegom z drużyny za to, że mogłem współtworzyć z nimi mistrzowską ekipę. Odwaliliśmy naprawdę kawał dobrej roboty. Godziny treningów, setki ułożonych pytań. Zdało to egzamin. Cieszę się jak nie wiem co. Takie chwile nie zdarzają się często i szczerze ,mówiąc nie spodziewałem, że będę mógł kiedykolwiek świętować taki sukces w ISQ. Indywidualnie ten sezon mi nie wyszedł, ale sukces drużyny z nawiązką zrekompensował mi te niepowodzenia. Osobne słowa uznania kieruję do Plonka. Wielokrotnie powtarzałem, że to najlepszy trener i motywator w quizie. Te słowa podtrzymuję cały czas. Nie wiem jak będzie wyglądał skład FT w przyszłym sezonie, ale ten zakończony przed chwilą będzie niezapomniany. Na koniec jeszcze raz: FAJRANT TEAM DRUŻYNOWYM MISTRZEM POLSKI ISQ.
Dziękuję za gratulacje otrzymane przez wielu quizowiczów.
Tak bardzo chcesz 0 głosów?
Magik, mam ważne pytanie. Kto będzie trenerem DD3? Tyle transferów to chyba od czasów otwarcia rynku na obcokrajowców i Kolejarza Rawicz nie widziałem...