Korzystając z okazji, że trochę się po tej przerwie świąteczno-noworocznej wynudziliśmy, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do zapisów w I turnieju pięściarskim ISQ o "Złotą rękawicę"!
INFORMACJE OGÓLNE:
Turniej i pytania będą oczywiście traktować zgodnie z nazwą turnieju, czyli o pięściarstwie. Nie tylko polskim, ale też na poziomie europejskim i światowym. Pytania nie będą turbohardkorowe. Będzie myślę kilka ciekawych pytań, kilka tzw. banałów. Nie zabraknie też pytań troszkę śmiesznych i ironicznych, z przymrużeniem oka. Liczy się dobra zabawa i popularyzacja boksu wśród quizowiczów

ZASADY:
Turniej odbędzie się w obsadzie 16-osobowej z racji tego, że nie wiem ilu znajdzie się chętnych na takie zawody + wolę żeby pojechało mniej graczy, ale każdy dostał 5 szans biegowych, niż miałby w systemie z eliminatorami odpaść po 2 biegach i kiepsko wspominać zabawę. Jedziemy w systemie z półfinałami i finałem, czyli łącznie 23 biegi.
PS. Jeśli turniej się przyjmie to ze swojej strony obiecuję, że w kolejnej edycji będą do zgarnięcia jakieś nagrody dla najlepszych. Póki co wchodzę na lekko nieznany grunt nie wiedząc jaką popularnością cieszy się boks wśród graczy ISQ i chcę zbadać Wasz odzew

Także oficjalnie otwieram zapisy. Liczy się kolejność zgłoszeń - kto pierwszy ten lepszy. Oczywiście w przypadku zebrania całej 16stki zapraszam do wpisywania się na listę rezerwową, na pewno jakieś miejsca się zwolnią.
Data turnieju: 14.01.2021r.
Godzina: 20:45
Czat: BF (https://czat.isq.com.pl/chat/bf)
Sędzia główny: Wazzup
Zarówno data jak i godzina podlega przez krótki czas "negocjacji", tzn. jestem otwarty na propozycje i możemy w tym temacie jeszcze coś działać.
WAŻNE! Osoba chętna do podjęcia się roli sędziego technicznego również mile widziana

Lista startowa: (Dla zawodników BF zarezerwowałem 2 miejsca)
1. Daniel (BF)
2. Rudolf (BF)
3. Mariano
4. Matic
5. Tępy
6. Magik
7. Fafa
8. Bartass
9. PeeR
10. Witek
11. Slayu
12. Kwiti