V kolejka: (30.11.2020-6.12.2020)

Wyniki I ligi ISQ
mariano

Re: V kolejka: (30.11.2020-6.12.2020)

Post autor: mariano »

Wrzucam screen z naszej konwersacji. Jak widać sami próbowaliśmy się dowiedzieć o co chodzi. Po moim zapytaniu o Cervenke w 0,3s odpowiedź Jakuba jak było naprawdę nastąpiła po 2 godzinach. Tak wyglądała "klubowa narada i ustalanie zeznań", że z Melciem siedzieliśmy cały czas na czacie i próbowaliśmy ustalić co się stało i kto może oszukiwac.
https://zapodaj.net/dc1d1747ab736.jpg.html
’09 – II Liga – Black Sox – 1,000 (6/6)
’10 – II Liga – Toxic Lizards – 1,833 (143/78) III miejsce IMJ ISQ, I miejsce MPKJ ISQ, 1 miejsce JŚ
’11 – II Liga - Toxic Lizards  2,010 (195/97)
'12 - I Liga - Toxic Lizards 1,566 (155/99)
'13 - I Liga - Rycerze Zodiaku 1,729 (121/70) III miejsce SK
'14 - I Liga - Rycerze Zodiaku 1,392 (103/74) II miejsce BK
'15 - II Liga - RYCERZE Zodiaku 1,561 (64/41) I miejsce KA

Awatar użytkownika
PiotrekSL
Site Admin

Post autor: PiotrekSL »

Malak pisze: 01 gru 2020, 10:29
PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 10:25
igła pisze: 01 gru 2020, 10:09
Na forum ktoś oskarża TL o pewny proceder. Na forum oburzenie z ich strony, że się ich oskarża, oczernia itp itd jazgot pełny.
To opisz prosze ten proceder z poprzednich naszych meczów. Kogo wyniki sa zawyżone do tego czego oczekiwałeś? Do sytuacji z Ruda sie wczoraj odniosłem. Więc proszę o kolejne przykłady, bo tamten mecz był przegrany, więc pewnie nie o niego Ci chodzi. Prosze o konkrety bo póki co kontynuujesz to co Twoi poprzednicy, czyli puste gadanie.
Czyli gdybym np. wczoraj wygrał powtórkę 15 biegu to nie byłoby tematu bo mecz jest przegrany?

Nie rozumiesz co napisałem najwyraźniej. Do tematu Rudej odniosłem sie wczoraj, więc możesz cofnąć się do poprzednich postów. Ja piszę o atakach na nas po meczu z CT chociażby. Co tam było nie tak? Który bieg ? Kogo wynik? Ktoś odpowie wreszcie?

veronek

Post autor: veronek »

PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 10:39
Malak pisze: 01 gru 2020, 10:29
PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 10:25

To opisz prosze ten proceder z poprzednich naszych meczów. Kogo wyniki sa zawyżone do tego czego oczekiwałeś? Do sytuacji z Ruda sie wczoraj odniosłem. Więc proszę o kolejne przykłady, bo tamten mecz był przegrany, więc pewnie nie o niego Ci chodzi. Prosze o konkrety bo póki co kontynuujesz to co Twoi poprzednicy, czyli puste gadanie.
Czyli gdybym np. wczoraj wygrał powtórkę 15 biegu to nie byłoby tematu bo mecz jest przegrany?

Nie rozumiesz co napisałem najwyraźniej. Do tematu Rudej odniosłem sie wczoraj, więc możesz cofnąć się do poprzednich postów. Ja piszę o atakach na nas po meczu z CT chociażby. Co tam było nie tak? Który bieg ? Kogo wynik? Ktoś odpowie wreszcie?
Wszystkie wspólne biegi Jakubo i KoNika. Wygrane 5-1 w takim stylu że nikt (a uważam siebie za typowego szybkiego spisywacza) nie miał szans (czy to Igła, czy Aszotek).

Sorry ale ja już dzisiaj nie uwierzę że Jakubo grał kiedykolwiek uczciwie. Jego wyniki w każdym turnieju indywidualnym czy sparingu są zgoła odmienne od biegów ligowych z Gallopem czy KoNikiem.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2020, 10:49 przez veronek, łącznie zmieniany 1 raz.

mariano

Post autor: mariano »

Piotrek na spokojnie. Po takiej akcji jak w 15 biegu tego meczu mają prawo mieć wątpliwości. Ja też bym pewnie tak zareagował gdybym zobaczył, że przeciwna drużyna coś takiego zrobiła. W sumie sami nie wiemy czy jakiś inny bieg w II,III, IV, kolejce też nie był przekręcony. Jeśli są wątpliwości należy je całkowicie wyjaśnić.
’09 – II Liga – Black Sox – 1,000 (6/6)
’10 – II Liga – Toxic Lizards – 1,833 (143/78) III miejsce IMJ ISQ, I miejsce MPKJ ISQ, 1 miejsce JŚ
’11 – II Liga - Toxic Lizards  2,010 (195/97)
'12 - I Liga - Toxic Lizards 1,566 (155/99)
'13 - I Liga - Rycerze Zodiaku 1,729 (121/70) III miejsce SK
'14 - I Liga - Rycerze Zodiaku 1,392 (103/74) II miejsce BK
'15 - II Liga - RYCERZE Zodiaku 1,561 (64/41) I miejsce KA

Tępy

Post autor: Tępy »

Akurat Konia znam kilkanaście lat i chłop jest za głupi żeby ogarnąć takie kombinacje. Sorry Koń🤣🤣

PiotrekSL

Jak chyba większość wie daleko mi od FT i początkowo nie brałem na poważnie tych podejrzeń ale podejrzenia zawsze skądś się biorą. I stety/niestety, panowie w 15 biegu spanikowali i idealnie się podłożyli. Jeżeli dosłownie każdy zauważa po screenach, że coś jest nie tak to już o czymś świadczy. Tu nie jeżdżą idioci i pewne rzeczy od razu widać( gdyby w tamtym biegu tylko raz mieli zgodność myśli, pewnie by to uszło płazem, chociaż Cervenka to już była przeginka)
Reasumując
Jakubo tym oświadczeniem niestety się skompromitował
Bad Company- najlepszy zespół sezonu 13

Witek
Site Admin

Post autor: Witek »

Ja w temacie Konika dodam, że jeszcze w nocy prosił mnie, żeby usunąć z wywiadu na Portal ISQ pozytywne opinie o trenerze. Zatem po prostu szybki jest
Indywidualny Mistrz ISQ 09'
Drużynowy Mistrz ISQ 08', 09'
Złoty Nick 07'

Kariera: Red Sox (5-15) - 1684 punktów, 873 biegów, śr. 1,929.

igła

Post autor: igła »

mariano pisze: 01 gru 2020, 10:48 Piotrek na spokojnie. Po takiej akcji jak w 15 biegu tego meczu mają prawo mieć wątpliwości. Ja też bym pewnie tak zareagował gdybym zobaczył, że przeciwna drużyna coś takiego zrobiła. W sumie sami nie wiemy czy jakiś inny bieg w II,III, IV, kolejce też nie był przekręcony. Jeśli są wątpliwości należy je całkowicie wyjaśnić.
Mariano ja do teraz uważam że z połowa drużyny mogla byc nawet nieświadoma tego co sie działo. Po prostu na logikę przy takim czymś wtajemniczasz 3-4 najbardziej zaufanych by sprawa się nie rypła. Jeżeli to są 4 osoby, to też nie jadą w każdym biegu, nie zawsze też nawet 4 osoby znają odpowiedź na pytanie. Więc nie jest to pewne zwycięstwo każdego z tej grupy w każdym biegu :) jednak na pewno ogromne zwiększenie szans i zyskanie przewagi nad rywalem

KoNiK

Post autor: KoNiK »

Już wczoraj rozmawiałem na ten temat że przy takiej akcji nie sposób będzie obronić swoją jazdę. Jak popatrzycie na pytania jakie otrzymywałem to przynajmniej ja wychodzę z założenia że nie były to jakies starocie i kosmiczne nazwiska. To że odziwo miałem też refleks w paru sytuacjach to też nie moja wina. Nie udowodnię Wam że nie znam się z Jakubo jak i resztą TL (poza Li) i nie posiadam do nikogo kontaktu poza grupą na msg. Dla mnie isq miało być okazją do spotkania się ze starymi quizowiczami na czacie. Nie mam ciśnienia na wynik i nigdy nie miałem bardziej starałem się o atmosferę ktora jak widać przez mój obecny zespół trochę siadła. Na to co się wydarzyło nie mam wpływu ale insynuowanie że brałem udział w układach z Jakubo i całe TL tak działało jest trochę słabe jak i ten wczorajszy 15 bieg.
Nie na takie coś się umawialiśmy i też nie chcę kojarzyć się z wałkami dlatego póki co zawieszam swoje starty w TL. Pozdro

Awatar użytkownika
Pirek

Post autor: Pirek »

Jakubo pisze: 01 gru 2020, 01:10 Natomiast jeśli chodzi o wszelkie inne oskarżenia w naszą stronę to są one nietrafione, fałszywe i coś więcej chętnie na ten temat opowiem.[...]
Piszecie o biegach z Rudą i Gallopem. To jest para w życiu prywatnym, przed sezonem nie wiedziałem na jaki skład mogę liczyć i Gallop luźno rzucił temat, że można spróbować jego dziewczynę, która całkiem nieźle i szybko pisze i może spisywać po nim. Po meczu z BF widziałem jak to wygląda z perspektywy trzeciej osoby, i zdecydowałem się odstawić Rudą, żeby nikt nie miał kolejnych podejrzeń do jakiegokolwiek łączenia się tej dwójki. Mecz zresztą i tak został przegrany więc temat powinien rozejść się po kościach.

Reasumując, moi zawodnicy to są kapitalni i równi goście i o 15 biegu nie mieli żadnego pojęcia, co tam się wydarzyło. To była moja decyzja podjęta w przypływie emocji. Nieco na chłodno uważam, że to było frajerskie zachowanie i wstyd mi za to. Karę powinienem ponieść tylko ja.
Przekleję z portalu:
jesteś, chłopcze, zwykłym oszustem i farmazoniarzem. Jeśli chodzi o wynik spotkania z nami, to w żaden sposób go nie podważam, natomiast przed meczem usilnie odwlekaliście jego rozpoczęcie, ponieważ (mimo pełnego składu) na czacie brakowało Rudej i Gallopa. Gallop po pewnym czasie pojawił się, natomiast jego partnerka miała problem z wejściem na swoim nicku – nastąpiła próba przeforsowania jej startu na niezarejestrowanym koncie. Ostatecznie temat został odpuszczony. Tak wyglądała właśnie „świadoma decyzja TL o odsunięciu Rudej od drużyny.

Co do ostatniego akapitu - chciałbyś.
Te X lat temu powinniście wylecieć razem z DX, co widać po słowach o "parkingu na jednym z meczy", które tu padły.

Aszotek

Post autor: Aszotek »

PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 01:37
Plonek pisze: 01 gru 2020, 01:13 Jak dla mnie sprawa jest jasna:
Gallop i Jakubo out z quizu.

no i oczywiście ruda też.
Kary muszą być duże i zawieszenia długie.
Ale idąc w ta stronę to Aszotek out z quizu razem z nimi. Skoro tak traktujemy tych co raz nadszarpnęli zaufanie to jednak wszystkich jednakowo
Doskonale wiem, co wtedy zrobiłem i żałuję tego, natomiast prawdą jest to, że z uwagi na upadek quizu i 8 lat przerwy, tak naprawdę karnie „odpocząłem” tylko rok. Decydując się na ponowne starty byłem też świadomy tego typu głosów i jeżeli byłyby powszechne, to nawet przy ogłoszonej przez Zarząd amnestii, sam bym zrezygnował.

Awatar użytkownika
PiotrekSL
Site Admin

Aszotek pisze: 01 gru 2020, 11:16
PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 01:37
Plonek pisze: 01 gru 2020, 01:13 Jak dla mnie sprawa jest jasna:
Gallop i Jakubo out z quizu.

no i oczywiście ruda też.
Kary muszą być duże i zawieszenia długie.
Ale idąc w ta stronę to Aszotek out z quizu razem z nimi. Skoro tak traktujemy tych co raz nadszarpnęli zaufanie to jednak wszystkich jednakowo
Doskonale wiem, co wtedy zrobiłem i żałuję tego, natomiast prawdą jest to, że z uwagi na upadek quizu i 8 lat przerwy, tak naprawdę karnie „odpocząłem” tylko rok. Decydując się na ponowne starty byłem też świadomy tego typu głosów i jeżeli byłyby powszechne, to nawet przy ogłoszonej przez Zarząd amnestii, sam bym zrezygnował.
Ale ja nic do Ciebie kompletnie nie mam. Podałem tylko jako przykład. Swoja kare odbyłeś i wróciłeś i to jest ok. Ale nie jest ok zabieranie tej mozliwosci innym.

mk

Post autor: mk »

Ja mam jeszcze takie pytanie do technologów z TL: jakiego programu używacie do takiego szybkiego screen sharingu? Bo mnie już denerwuje szybkość korzystania z teamsów, webexa czy jabbera. Jak macie coś szybszego to chętnie sobie to wykorzystam w pracy. Będę wdzięczny za podpowiedzi :)
To jest post jakiego jeszcze nie było.
Au!

Awatar użytkownika
Molken

Post autor: Molken »

mk pisze: 01 gru 2020, 11:29 Ja mam jeszcze takie pytanie do technologów z TL: jakiego programu używacie do takiego szybkiego screen sharingu? Bo mnie już denerwuje szybkość korzystania z teamsów, webexa czy jabbera. Jak macie coś szybszego to chętnie sobie to wykorzystam w pracy. Będę wdzięczny za podpowiedzi :)
Ja z FT, ale podpowiem: tylko Discord!
🏆 | DMP ISQ ➡️ S06, S13, S14, S15, S16
Zdobywca największej liczby DMP ISQ w historii.

veronek

Jeśli o opóźnienia chodzi i kontrolę w czasie rzeczywistym drugiego komputera to tylko Team Viewer Tensor. Steruje zdalnie maszynami, opóźnienie musi być minimalne w celu uniknięcia kolizji.

Leigh

Post autor: Leigh »

Wszystkie wspólne biegi Jakubo i KoNika. Wygrane 5-1 w takim stylu że nikt (a uważam siebie za typowego szybkiego spisywacza) nie miał szans (czy to Igła, czy Aszotek).

Sorry ale ja już dzisiaj nie uwierzę że Jakubo grał kiedykolwiek uczciwie. Jego wyniki w każdym turnieju indywidualnym czy sparingu są zgoła odmienne od biegów ligowych z Gallopem czy KoNikiem.
Czy jest gdzieś dostępny zapis z tego meczu? Bo ja kojarzę, że były sytuacje gdzie 5-1 wynikało z literówek po stronie CT. Jeśli dobrze pamiętam to w jednym biegu (gdzie była odpowiedź "Lech") Aszotek sam przyznał się, że nie należy mu się 2 bo ma literki za co chyba powinien być kandydatem do nagrody Największy Postęp ;)

Nie próbuję tu nikogo bronić, po prostu uważam, że bez sensu czepiać się wszystkich wyników 5-1 patrząc teraz wstecz na suche wyniki.

Daniel

Post autor: Daniel »

Akurat w meczu z CT, wbrew temu, co pisze Veronek, było tak, jak napisał Leigh. Nie chodzi o to, żeby umniejszać wynik Konika, ale zdarzało się, że 2 z bonusem było bo rywal albo miał literówki, albo przepisał ze złym imieniem. Paradoksalnie dla Konika, zawodnika z bardzo dużym doświadczeniem i ogólnie znanego w quizie, to nawet lepiej. Mecz z CT był w zarządzie analizowany - nie było kontrowersyjnych sytuacji, to coś zupełnie innego niż wczorajsze wydarzenia, lub mecz z 1. kolejki i start Rudej.
Sezon 05. CS - 1,842 (70/38, II liga)
Sezon 06 CT - 2,253 (151/67)
Sezon 07 CT - 2,435 (233/92)
Sezon 08 BF - brąz IM ISQ
Sezon 09 RS - 2,318
Sezon 10 RS - 2,103, złoto IM ISQ
Sezon 11 BF - 2,020, srebro IM ISQ
Sezon 12 BF - 2,119, brąz IM ISQ
Sezon 13 BF - 2,449 złoto IM ISQ

levis

Post autor: levis »

Daniel pisze: 01 gru 2020, 11:46 Akurat w meczu z CT, wbrew temu, co pisze Veronek, było tak, jak napisał Leigh. Nie chodzi o to, żeby umniejszać wynik Konika, ale zdarzało się, że 2 z bonusem było bo rywal albo miał literówki, albo przepisał ze złym imieniem. Paradoksalnie dla Konika, zawodnika z bardzo dużym doświadczeniem i ogólnie znanego w quizie, to nawet lepiej. Mecz z CT był w zarządzie analizowany - nie było kontrowersyjnych sytuacji, to coś zupełnie innego niż wczorajsze wydarzenia, lub mecz z 1. kolejki i start Rudej.
Takie właśnie miałem wrażenie od początku sezonu, że wszyscy się nam przyglądają, a na sędziowanie naszych meczów, rzucają się jak ...... tutaj można wstawić dowolny cytat o reksiu i szynce, albo o zapomogach, albo o dopłatach :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Pirek

Post autor: Pirek »

levis pisze: 01 gru 2020, 11:57
Daniel pisze: 01 gru 2020, 11:46 Akurat w meczu z CT, wbrew temu, co pisze Veronek, było tak, jak napisał Leigh. Nie chodzi o to, żeby umniejszać wynik Konika, ale zdarzało się, że 2 z bonusem było bo rywal albo miał literówki, albo przepisał ze złym imieniem. Paradoksalnie dla Konika, zawodnika z bardzo dużym doświadczeniem i ogólnie znanego w quizie, to nawet lepiej. Mecz z CT był w zarządzie analizowany - nie było kontrowersyjnych sytuacji, to coś zupełnie innego niż wczorajsze wydarzenia, lub mecz z 1. kolejki i start Rudej.
Takie właśnie miałem wrażenie od początku sezonu, że wszyscy się nam przyglądają, a na sędziowanie naszych meczów, rzucają się jak ...... tutaj można wstawić dowolny cytat o reksiu i szynce, albo o zapomogach, albo o dopłatach :D :D :D :D
Levis, pamiętasz, jak DX dostało bana na nazwę i skrót? Ciekawe rozwiązanie, nie żebym coś sugerował.

levis

Post autor: levis »

xD

P.S
Ładny avatar Pirku

Awatar użytkownika
PiotrekSL
Site Admin

Do nich i tak to nigdy nie dotrze, więc już nawet nie chce mi sie na ich wpisy odpowiadać. Ale dzieki za głos rozsądku.

veronek

PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 12:06
Do nich i tak to nigdy nie dotrze, więc już nawet nie chce mi sie na ich wpisy odpowiadać. Ale dzieki za głos rozsądku.
Chłopaku ale co nie dotrze? Ja mam z całym szacunkiem tyle wspólnego z historią CT, co Wasz lider z uczciwością. Jestem nowy, równie dobrze mogłem być w TL, bo równocześnie zgłosił się do mnie i Jakubo i Levis. Patrzę na to z boku, oceniam i analizuję. Jeśli Jakubo wszędzie gdzie startuje (sparingi itp.) robi wyniki jakie robi, a nagle jedzie w lidze i wozi seryjnie 5-1, to mi coś brzydko pachnie. Analiza zarządu była - więc ok, temat zostawiam ale mam prawo mieć swoje zdanie.

Problem polega na tym, że nie jesteśmy w stanie udowodnić skali oszustwa do którego i tak już się przyznał Jakubo. Bronisz go jak Najman klasztoru i to tylko daje do myślenia - czy popierasz oszustwo lub czy najzwyczajniej w świecie sam w nim brałeś udział.

Awatar użytkownika
PiotrekSL
Site Admin

veronek pisze: 01 gru 2020, 12:14
PiotrekSL pisze: 01 gru 2020, 12:06
Chłopaku ale co nie dotrze? Ja mam z całym szacunkiem tyle wspólnego z historią CT, co Wasz lider z uczciwością. Jestem nowy, równie dobrze mogłem być w TL, bo równocześnie zgłosił się do mnie i Jakubo i Levis. Patrzę na to z boku, oceniam i analizuję. Jeśli Jakubo wszędzie gdzie startuje (sparingi itp.) robi wyniki jakie robi, a nagle jedzie w lidze i wozi seryjnie 5-1, to mi coś brzydko pachnie. Analiza zarządu była - więc ok, temat zostawiam ale mam prawo mieć swoje zdanie.

Problem polega na tym, że nie jesteśmy w stanie udowodnić skali oszustwa do którego i tak już się przyznał Jakubo. Bronisz go jak Najman klasztoru i to tylko daje do myślenia - czy popierasz oszustwo lub czy najzwyczajniej w świecie sam w nim brałeś udział.

Bronię Konika, któremu próbowałeś przypisać oszustwo. Po to właśnie prosiłem o konkrety. Wyskoczyłeś jako pierwszy i się na nim wyłożyłeś. Leigh i Daniel szybko Ci wyjaśnili, że sie mylisz. I nie ma do tego nic ani historia CT, ani to że jesteś nowy. Jak widać Twoje oskarżenia sa warte tyle co brzycha i tych wszystkich piszących o skypach, discordach itp.

Nigdy nie uczesniczyłem w ISQ w żadnym oszustwie. O żadnych szatniach, parkingach w dawnym TL nic nie wiem. Dołączyłem do drużyny w sezonie, w którym wygralismy II ligę.

Czekam na decyzje zarzadu. To, że DD ten mecz wygrało jest oczywiste. Jedynym logicznym wynikiem jest 45-40, czyli wykluczenie oszukujących z tego biegu.

Proponuje też odjęcie od wyniku meczu z BF w 1 kolejce punktów Rudej, której wynik w obliczu wczorajszych wydarzeń jest po prostu niejasny. Ja nie znam jego kulisów.

Skoro udowodniono oszustwo Jakuba i Gallopa to proponuję też anulowanie wyników biegów z poprzednich meczów. Chodzi mi o biegi, w których oboje startowali. W tym przypadku przegrywamy np. mecz z FT.

Zależy mi na posprzątaniu po wczorajszym syfie, odpowiedniej korekcid wyników i dalszym udziale w lidze TL okrojonego o Gallopa, Jakuba i Rudą.

Awatar użytkownika
hN

Post autor: hN »

Chciałbym sformułować krótki wniosek do obydwu wczorajszych meczów.

Dorośnijcie wreszcie.

Chyba, że nadal macie mentalność 15-latków...
🥇 DM ISQ '11 🥈 DM ISQ '10 🥈 DM ISQ '12 🥉DM ISQ '15 🥉DM ISQ '16
🥇 MPK ISQ '14 🥈 MPK ISQ '05 🥈 MPK ISQ '08
🥉 IM ISQ '14
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.

Aszotek

Post autor: Aszotek »

Ja powiem więcej o meczu CT - TL, zdradzając troszkę tajemnicę naszej "szatni". Po meczu mieliśmy pewne wrażenie, że coś mogło być nie tak, ale nikogo nie oskarżamy. Poprosiliśmy o transkrypt, zweryfikowaliśmy, były jedna czy dwie podejrzane sytuacje, ale słowo klucz: "podejrzane". Takich "podejrzanych" sytuacji znajdziemy pewnie kilka w każdym meczu, bo po prostu czasami rzeczywiście szybko udziela się odpowiedzi na 5:1. Doszliśmy do wniosku, że generalnie wszystko było ok, przynajmniej w to wierzymy i tyle. Faktem jest, że jesteśmy po prostu słabi i z nami wcale nie trzeba oszukiwać, by wygrać :P

Natomiast są pewne sytuacje klarowne i jasne, jak te przytaczane w tym wątku. I nie ma, co się dziwić, że pojawiają się od razu wątpliwości co do przeszłych i przyszłych spotkań. Do mnie też dochodziły sygnały, że wszyscy są przekonani, iż w sezonie 12 nadal jeżdżę w ISQ - słyszałem teorie o Fafie, Rudolfie itp. :P I temu też się wcale nie dziwię - to są konsekwencje naszych działań i po prostu ludzka psychika. Co zasiejemy, to zbieramy.

Awatar użytkownika
Artas

Post autor: Artas »

Chłopie, brniesz i brniesz, przy okazji mocno podważając słowa Mariano i zdaje się także "zeznania" Jakubo. Pisz dalej, może coś ciekawego podsuniesz jeszcze. W przeciwieństwie do Mariano czy Konia, w tym co piszesz nie widać oburzenia. Rżniesz adwokata diabła w najlepsze, łapiąc się co rusz nowych brzytew.
Sezon 9 - Black Sox (II liga)
Sezon 10 - Black Sox (II liga)
Sezon 11 - Black Sox (II liga)
Sezon 12 - Black Sox (II liga)
Sezon 13 - White Sox (I liga)
Sezon 14 - White Sox (I liga)
Sezon 15 - White Sox (I liga), IM Skarpetek

Zablokowany

Wróć do „I liga”