Na forum oprócz zainteresowanego jeszcze 27 osób. Czekamy!
V kolejka: (30.11.2020-6.12.2020)
- Molken
Re: V kolejka: (30.11.2020-6.12.2020)
| DMP ISQ S06, S13, S14, S15, S16
Zdobywca największej liczby DMP ISQ w historii.
- Artas
Reklama jest z definicji odpłatną formą promocji, więc... Kruczków Ci chyba nie muszę tłumaczyć
Jakubo dawaj oświadczenie, nie każ nam czekać całą noc!
Sezon 9 - Black Sox (II liga)
Sezon 10 - Black Sox (II liga)
Sezon 11 - Black Sox (II liga)
Sezon 12 - Black Sox (II liga)
Sezon 13 - White Sox (I liga)
Sezon 14 - White Sox (I liga)
Sezon 15 - White Sox (I liga), IM Skarpetek
Sezon 10 - Black Sox (II liga)
Sezon 11 - Black Sox (II liga)
Sezon 12 - Black Sox (II liga)
Sezon 13 - White Sox (I liga)
Sezon 14 - White Sox (I liga)
Sezon 15 - White Sox (I liga), IM Skarpetek
-
Od ponad godziny powinienem grać na PS a siedzę na forum
06 Bad Company (I) 66/45 1,466
07 Dobre Duszki (I) 143/82 1,744
08 Dobre Duszki (I) 151/86 1,756
09 Dobre Duszki (I) 127/76 1,671
10 Dobre Duszki (I) 106/68 1,559
11 Dobre Duszki 2 (II) 209/97 2,155
12 Dobre Duszki 2 (II) 173/84 2,060
13 Dobre Duszki (I) 173/88 1,966
14 Dobre Duszki (I) 177/95 1,863
15 White Sox (I) 103/67 1,537
16 White Sox (I) 160/85 1,882
17 White Sox (I) 53/24 2,208
Drużynowe Mistrzostwa ('10, '09, '14, '13)
Mistrzostwa Par ('14, '16, '07, '09, '11)
Złoty Nick ('15)
Złoty Kask ('13, '16)
Srebrny Kask ('09, '15, '10)
Drużynowy Puchar ('08)
Złoty Nick ('15)
Złoty Kask ('13, '16)
Drużynowy Puchar ('08)
-
Może jakieś PPV w takim razie? Albo opublikuję posta jak będzie ileś tam łapek w górę - lub w dół
- Molken
Mamy swojego Najmana.
- hN
Hehe.. he he...
No mało śmieszne panie Jakubie.
DM ISQ '11 DM ISQ '10 DM ISQ '12 DM ISQ '15 DM ISQ '16
MPK ISQ '14 MPK ISQ '05 MPK ISQ '08
IM ISQ '14
IM ISQ '14
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.
-
Wyciekła Treść oświadczenia od naszego anonimowego źródła
"Jesteśmy zgrana ekipą, ludzie nie traktują nas poważnie, mają nas za gimnazjalistów, po prostu mamy wiedze, inni nam jej zazdroszczą, lubimy się dzielić wiedzą i to robimy w zespole, trenujemy np pytania pod sędziego, interesujemy się Częstochową, mecze traktujemy jak walkę na śmierć i życie, przed meczem mamy taki stres że chodzimy dookoła bloku żeby poczuć się jak prawdziwy żużlowiec na obchodzie toru, wszyscy się nas czepiają i dlatego od nastepnej kolejki będziemy nazywać się "Jaszczurki Wyklęte"
Parafrazując nasz ulubiony film Młode Wilki : Nigdy do niczego się nie przyznawaj, jeśli złapią Ciebie za rękę mów że to nie twoja ręka, jeśli złapią Ciebie na oszukiwaniu, mów że w tym samym czasie dwie osoby wpadły na ta samą odpowiedź
Koniec Oświadczenia"
"Jesteśmy zgrana ekipą, ludzie nie traktują nas poważnie, mają nas za gimnazjalistów, po prostu mamy wiedze, inni nam jej zazdroszczą, lubimy się dzielić wiedzą i to robimy w zespole, trenujemy np pytania pod sędziego, interesujemy się Częstochową, mecze traktujemy jak walkę na śmierć i życie, przed meczem mamy taki stres że chodzimy dookoła bloku żeby poczuć się jak prawdziwy żużlowiec na obchodzie toru, wszyscy się nas czepiają i dlatego od nastepnej kolejki będziemy nazywać się "Jaszczurki Wyklęte"
Parafrazując nasz ulubiony film Młode Wilki : Nigdy do niczego się nie przyznawaj, jeśli złapią Ciebie za rękę mów że to nie twoja ręka, jeśli złapią Ciebie na oszukiwaniu, mów że w tym samym czasie dwie osoby wpadły na ta samą odpowiedź
Koniec Oświadczenia"
-
Normalnie nóż w sercekrzysinho pisze: ↑01 gru 2020, 00:54 Wyciekła Treść oświadczenia od naszego anonimowego źródła
Koniec Oświadczenia"
- Molken
XD w imieniu Fajrantów chciałbym napisać, że to nasz nowy zawodnik i dopiero uczy się robienia afer.krzysinho pisze: ↑01 gru 2020, 00:54 Wyciekła Treść oświadczenia od naszego anonimowego źródła
Koniec Oświadczenia"
Krzysiek, dobrze, że spróbowałeś, wyniki same przyjdą!
-
Odnośnie 15 biegu meczu z DD jak sytuacja wyglądała z mojej perspektywy. Musieliśmy wygrać 5-1 żeby uratować remis. Przed biegiem ustaliłem z Piotrkiem, że w razie ‘w’ zmienię siebie za niego, żebyśmy razem jechali z Gallopem. (ja się czuję mocniej w spisie od Piotrka).
Jak już obsada była podana prawidłowa wziąłem chyba 3 min. Chcieliśmy bardzo zremisować ten mecz dlatego w czasie tych 3 min. zadzwoniłem do Gallopa i przedstawiłem mu szybko jak to widzę, że na samym początku biegu po kilku sekundach podam jakąś fałszywą odpowiedź dla zmyłki, a on w tym czasie niech sobie spokojnie czyta i pisze jak jest pewien wygranej. Niestety nerwy emocje i wyszło inaczej, w pewnym momencie powiedziałem „ a chuj tam, nie rozłączaj się „ i Gallop mnie posłuchał, a potem wszystko działo się szybko. Od razu po 1 podejściu do biegu i wypisywanych zawodnikach, zobaczyłem jak to kiepsko wygląda i się rozłączyliśmy. Już wtedy wiedziałem, że przegięliśmy pałę i to strasznie widać.
Całość akcji rozegrała się w jakieś 3 minuty. Wszystko działo się bardzo szybko. Decyzja została podjęta w przypływie emocji przeze mnie. Gallop nie jest tutaj nic winien i nie powinien ponieść żadnych konsekwencji, po prostu odebrał ode mnie telefon. Powtórka ze „Zgardzińskim” to już po prostu złoty strzał, szybkie skojarzenie faktów przeze mnie i słowa kluczy z jakiegoś wywiady/artykułu - „hamburger”. Gallop wpadł na to równie szybko i udało się wygrać podwójnie.
Po meczu zadzwoniłem do Gallopa i długo rozmawialiśmy o tym wszystkim. W między czasie na forum zaczęła się dyskusja i hejt na nas i sobie komentowaliśmy tą sprawę luźno dyskutując dlatego odpowiadam dopiero teraz. Wielu quizowiczów pisało do mnie również na gorąco, dawno takiego spamu nie miałem a każdemu coś musiałem lakonicznie odpowiedzieć. Uznaliśmy oboje z Gallopem, że chujowo to wygląda i podpaliłem się tym biegiem za bardzo. To tylko gierka a potraktowałem to aż za bardzo poważnie. Czasu nie cofniemy niestety, mogę przeprosić jedynie Dobre Duszki za ten bieg, że wypaczyło to rywalizację fair play na czacie.
Natomiast jeśli chodzi o wszelkie inne oskarżenia w naszą stronę to są one nietrafione, fałszywe i coś więcej chętnie na ten temat opowiem. Na żadnym discordzie/skypie/teamsie/ itp nie siedzimy. Mamy grupę na fb na której codziennie spamujemy, jeśli Zarząd lub ktoś podejrzewa, że zawodnicy TL mogli praktykować jakieś nieczyste zagrywki to udostępnię wgląd do tej grupy Danielowi lub innemu członkowi Zarządu na 1 dzień i sobie można wszystko posprawdzać. Mecz z WS, FT i CT zostały wygrane zasłużenie, zresztą był już prześwietlany skrót/skrypt z tych meczy.
Piszecie o biegach z Rudą i Gallopem. To jest para w życiu prywatnym, przed sezonem nie wiedziałem na jaki skład mogę liczyć i Gallop luźno rzucił temat, że można spróbować jego dziewczynę, która całkiem nieźle i szybko pisze i może spisywać po nim. Po meczu z BF widziałem jak to wygląda z perspektywy trzeciej osoby, i zdecydowałem się odstawić Rudą, żeby nikt nie miał kolejnych podejrzeń do jakiegokolwiek łączenia się tej dwójki. Mecz zresztą i tak został przegrany więc temat powinien rozejść się po kościach.
Reasumując, moi zawodnicy to są kapitalni i równi goście i o 15 biegu nie mieli żadnego pojęcia, co tam się wydarzyło. To była moja decyzja podjęta w przypływie emocji. Nieco na chłodno uważam, że to było frajerskie zachowanie i wstyd mi za to. Karę powinienem ponieść tylko ja.
Jak już obsada była podana prawidłowa wziąłem chyba 3 min. Chcieliśmy bardzo zremisować ten mecz dlatego w czasie tych 3 min. zadzwoniłem do Gallopa i przedstawiłem mu szybko jak to widzę, że na samym początku biegu po kilku sekundach podam jakąś fałszywą odpowiedź dla zmyłki, a on w tym czasie niech sobie spokojnie czyta i pisze jak jest pewien wygranej. Niestety nerwy emocje i wyszło inaczej, w pewnym momencie powiedziałem „ a chuj tam, nie rozłączaj się „ i Gallop mnie posłuchał, a potem wszystko działo się szybko. Od razu po 1 podejściu do biegu i wypisywanych zawodnikach, zobaczyłem jak to kiepsko wygląda i się rozłączyliśmy. Już wtedy wiedziałem, że przegięliśmy pałę i to strasznie widać.
Całość akcji rozegrała się w jakieś 3 minuty. Wszystko działo się bardzo szybko. Decyzja została podjęta w przypływie emocji przeze mnie. Gallop nie jest tutaj nic winien i nie powinien ponieść żadnych konsekwencji, po prostu odebrał ode mnie telefon. Powtórka ze „Zgardzińskim” to już po prostu złoty strzał, szybkie skojarzenie faktów przeze mnie i słowa kluczy z jakiegoś wywiady/artykułu - „hamburger”. Gallop wpadł na to równie szybko i udało się wygrać podwójnie.
Po meczu zadzwoniłem do Gallopa i długo rozmawialiśmy o tym wszystkim. W między czasie na forum zaczęła się dyskusja i hejt na nas i sobie komentowaliśmy tą sprawę luźno dyskutując dlatego odpowiadam dopiero teraz. Wielu quizowiczów pisało do mnie również na gorąco, dawno takiego spamu nie miałem a każdemu coś musiałem lakonicznie odpowiedzieć. Uznaliśmy oboje z Gallopem, że chujowo to wygląda i podpaliłem się tym biegiem za bardzo. To tylko gierka a potraktowałem to aż za bardzo poważnie. Czasu nie cofniemy niestety, mogę przeprosić jedynie Dobre Duszki za ten bieg, że wypaczyło to rywalizację fair play na czacie.
Natomiast jeśli chodzi o wszelkie inne oskarżenia w naszą stronę to są one nietrafione, fałszywe i coś więcej chętnie na ten temat opowiem. Na żadnym discordzie/skypie/teamsie/ itp nie siedzimy. Mamy grupę na fb na której codziennie spamujemy, jeśli Zarząd lub ktoś podejrzewa, że zawodnicy TL mogli praktykować jakieś nieczyste zagrywki to udostępnię wgląd do tej grupy Danielowi lub innemu członkowi Zarządu na 1 dzień i sobie można wszystko posprawdzać. Mecz z WS, FT i CT zostały wygrane zasłużenie, zresztą był już prześwietlany skrót/skrypt z tych meczy.
Piszecie o biegach z Rudą i Gallopem. To jest para w życiu prywatnym, przed sezonem nie wiedziałem na jaki skład mogę liczyć i Gallop luźno rzucił temat, że można spróbować jego dziewczynę, która całkiem nieźle i szybko pisze i może spisywać po nim. Po meczu z BF widziałem jak to wygląda z perspektywy trzeciej osoby, i zdecydowałem się odstawić Rudą, żeby nikt nie miał kolejnych podejrzeń do jakiegokolwiek łączenia się tej dwójki. Mecz zresztą i tak został przegrany więc temat powinien rozejść się po kościach.
Reasumując, moi zawodnicy to są kapitalni i równi goście i o 15 biegu nie mieli żadnego pojęcia, co tam się wydarzyło. To była moja decyzja podjęta w przypływie emocji. Nieco na chłodno uważam, że to było frajerskie zachowanie i wstyd mi za to. Karę powinienem ponieść tylko ja.
- Plonek
Jak dla mnie sprawa jest jasna:
Gallop i Jakubo out z quizu.
no i oczywiście ruda też.
Gallop i Jakubo out z quizu.
no i oczywiście ruda też.
FT.
- Molken
Ty to serio wymyślałeś trzy godziny?Jakubo pisze: ↑01 gru 2020, 01:10 Odnośnie 15 biegu meczu z DD jak sytuacja wyglądała z mojej perspektywy. Musieliśmy wygrać 5-1 żeby uratować remis. Przed biegiem ustaliłem z Piotrkiem, że w razie ‘w’ zmienię siebie za niego, żebyśmy razem jechali z Gallopem. (ja się czuję mocniej w spisie od Piotrka).
- PiotrekSL
- Site Admin
Ktoś mnie tu wywołał więc moge dodać ze swojej strony tyle, że w temacie Molkena na forum pisałem szczerze tak jak było. Idiotyczne teksty o skypach, discordach ( nie mam pojęcia co to jest, jak pewnie większość TL) po tym jak wygraliśmy z trzema póki co najsłabszymi ekipami to były chamskie ataki, ze strony oczywiście jednej drużyny, której zachowanie tak jak pisałem zostawia wiele do życzenia i zwyczajnie szkodzi całemu quizowi.
Za całe TL nie mogę ręczyć, bo nikogo nie znam osobiście. Przychodzę się w ISQ bawić uczciwie. Nie mam czasu, ani ochoty się wgłębiać w szczegóły - kto i jak oszukuje. Ruda pojechała w jednym meczu. W jaki sposób? Nie mam pojęcia. Przyjąłem, że to po prostu dziewczyna żuzlowego kibica, która sama przy okazji siłą rzeczy jest osłuchana w nazwiskach i może dzięki temu spisac po Gallopie, którego wiedza nie podlega dyskusji. Jak było w rzeczywistości, nie mam pojęcia jak większośc naszej ekipy. Moge jedynie ufać każdemu w drużynie, ręki za nikogo uciąć nie dam bo nikogo ani nigdy nie widziałem, ani (wbrew temu co chamsko próbujecie tu pisać) nikogo nigdy nie słyszałem.
Odnosząc sie nadal do poprzednich meczów to nie rozumiem czyje wyniki Was dziwią? Starego wyjadacza Leigh? Gallopa i Mariano którzy zawsze byli liderami TL? Melcio, który do tej pory mądrze i szybko spisywał i nie raz przywiezie jeszcze kupę bonusów? Bo na pewno nie moje. Jadę swoje, tyle co zawsze. Swoje o żużlu wiem, co pokazałem choćby w innym quizie. Zdarzały mi się bardzo udane turnieje i bardzo nieudane i mogę jedynie zaręczać, że zawsze jadę uczciwie.
Co do dzisiejszego meczu. Jakub wyczerpał temat. Poza zainteresowanymi nikt nie miał pojęcia o kulisach 15 biegu. Także wszelkie teksty, o tym że w poprzednich meczach coś było nie tak to po prostu debilne ataki i wkręcanie się tłumu w jakąś spiralę niechęci do nas zapoczątkowaną wiadomo przez kogo.
Za całe TL nie mogę ręczyć, bo nikogo nie znam osobiście. Przychodzę się w ISQ bawić uczciwie. Nie mam czasu, ani ochoty się wgłębiać w szczegóły - kto i jak oszukuje. Ruda pojechała w jednym meczu. W jaki sposób? Nie mam pojęcia. Przyjąłem, że to po prostu dziewczyna żuzlowego kibica, która sama przy okazji siłą rzeczy jest osłuchana w nazwiskach i może dzięki temu spisac po Gallopie, którego wiedza nie podlega dyskusji. Jak było w rzeczywistości, nie mam pojęcia jak większośc naszej ekipy. Moge jedynie ufać każdemu w drużynie, ręki za nikogo uciąć nie dam bo nikogo ani nigdy nie widziałem, ani (wbrew temu co chamsko próbujecie tu pisać) nikogo nigdy nie słyszałem.
Odnosząc sie nadal do poprzednich meczów to nie rozumiem czyje wyniki Was dziwią? Starego wyjadacza Leigh? Gallopa i Mariano którzy zawsze byli liderami TL? Melcio, który do tej pory mądrze i szybko spisywał i nie raz przywiezie jeszcze kupę bonusów? Bo na pewno nie moje. Jadę swoje, tyle co zawsze. Swoje o żużlu wiem, co pokazałem choćby w innym quizie. Zdarzały mi się bardzo udane turnieje i bardzo nieudane i mogę jedynie zaręczać, że zawsze jadę uczciwie.
Co do dzisiejszego meczu. Jakub wyczerpał temat. Poza zainteresowanymi nikt nie miał pojęcia o kulisach 15 biegu. Także wszelkie teksty, o tym że w poprzednich meczach coś było nie tak to po prostu debilne ataki i wkręcanie się tłumu w jakąś spiralę niechęci do nas zapoczątkowaną wiadomo przez kogo.
- PiotrekSL
- Site Admin
Kary muszą być duże i zawieszenia długie.
Ale idąc w ta stronę to Aszotek out z quizu razem z nimi. Skoro tak traktujemy tych co raz nadszarpnęli zaufanie to jednak wszystkich jednakowo
- melcio
Piotrek dzięki że we mnie wierzysz Ale z ostatnim się nie zgadzam. Sprawa sprzed 8 lat myślę że wszystkim dała do myślenia i była lekcją. Której niektórzy nie odrobili. Tutaj nie ma symetrii.
- Molken
Niedawno zawodnicy tej drużyny pisali o możliwych oszustwach, dziś na forum z zawodnikami innych drużyn uzyskali potwierdzenie. Quiz chyba wyszedł na plus, nieprawdaż? Pozbycie się oszustw traktowałbym jako niewątpliwy atut. Jestem wręcz pewien, że post Jakubo to nieudolna próba wybielenia się. Przypadkowo się nie udało rozłączyć, jakoś to wyszło, ale to tylko jeden raz, obiecuję. Winni zawsze tłumaczą się tak samo.
Poza tym rozmawialiśmy z Plonkiem z Mariano i Melciem na czacie, właśnie skończyliśmy. Nie sądzę, żeby mieli nas za szkodzących ludzi, bo pogadaliśmy w miłej atmosferze. Nie wiem czy uważnie przeczytałeś wątek, ale wypowiadali się tutaj gracze z wielu drużyn, a co więcej, kilku z nich jest z drużyn od zawsze "zwaśnionych" z nami. Mimo wszystko staliśmy po jednej stronie. Czepiasz się nas, bo zaczęliśmy, ale taka już nasza niewdzięczna rola, że to my najgłośniej pyszczymy - niestety dla Ciebie, od zawsze robimy to z argumentami i bez obrażania. W przeciwieństwie choćby do Ciebie.
Trzymaj się cieplutko!
- Plonek
Podpisuje się pod postem Molkena w imieniu całego FT.
Tak to właśnie jest. Nie minął tydzień a po raz kolejny wyszło na nasze.
Z całym szacunkiem ale PiotrekSL nie obronisz swojej tezy.
Tak to właśnie jest. Nie minął tydzień a po raz kolejny wyszło na nasze.
Z całym szacunkiem ale PiotrekSL nie obronisz swojej tezy.
FT.
-
Ja również wtrące swoje parę groszy - cała sytuacja niestety wygląda jak wygląda i zgadzam się ze prawie wszystkimi użytkownikami - jestem zniesmaczony całą sytuacją i tym, że dzieje się to w moim klubie, jednak uważam że oszustów trzeba karać, a robiąc takie coś to kary powinny być surowe. Jednak chciałbym wnioskować o jedno, choć pewnie dostanę za to burę od niektórych, ale.. Zarząd powinien zmienić wynik 15 biegu na 5:0, czy w powtórce było fair czy nie to patrząc na 1 odsłonę można odnieść dwojakie wrażenie, jeśli drużyna, a w tym przypadku DD traci punkty z drużyną, która próbuje w jakiś sposób oszukać zawodników to to jest dla mnie sytuacja nie do pomyślenia i powinno się ten wynik zweryfikować na korzyść naszych rywali. Komuś chyba wygrana za wszelką cenę przysłoniła oczy, ale cóż zrobić. Pozdrawiam
- hN
Wszyscy zainteresowani już się chyba wypowiedzieli.
W razie jakichkolwiek wątpliwości i chęci udzielenia się w temacie - prośba o zwrócenie się do Zarządu. Temat zamykam do jutra.
W razie jakichkolwiek wątpliwości i chęci udzielenia się w temacie - prośba o zwrócenie się do Zarządu. Temat zamykam do jutra.
DM ISQ '11 DM ISQ '10 DM ISQ '12 DM ISQ '15 DM ISQ '16
IM ISQ '14
IM ISQ '14
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.
-
Tak na chłodno patrząc z boku zastanówcie się jak to wygląda.
Na forum ktoś oskarża TL o pewny proceder. Na forum oburzenie z ich strony, że się ich oskarża, oczernia itp itd jazgot pełny.
Po czym w kolejnym meczu zostają złapani niemal za rękę, a po kilku godzinach jak mniemam burzliwej dyskusji i obmyślaniu planu pt. Do dalej? Przez zamieszanych idą w opcje
Słuchajcie chłopaki głupio wyszło, ale to akurat było pierwszy raz i tylko my dwaj.
Czy ktoś tu ma ludzi za debili? Jeżeli takie oskarżenia padaja na forum, gdzie ktoś oburza się że sa bezpodstawne to
- normalny człowiek na pewno nie zrobi na drugi dzień dokładnie tego o co go oskarżano jeżeli nigdy wcześniej tego nie robił.
- Przestanie to robić jeżeli to robił ale sie wystraszy.
- robi to dalej, co świadczy o wyrachowaniu, poczuciu bezkarności oraz że robi to nie pierwszy raz
Oświadczenie Jakubo wygląda jak przyznanie sie do winy przemytnika narkotyków który w walizce mial 30 kg koksu, ale pokornie kaja się i przyznaje do winy, że w kieszeni miał dwa skręty
Na forum ktoś oskarża TL o pewny proceder. Na forum oburzenie z ich strony, że się ich oskarża, oczernia itp itd jazgot pełny.
Po czym w kolejnym meczu zostają złapani niemal za rękę, a po kilku godzinach jak mniemam burzliwej dyskusji i obmyślaniu planu pt. Do dalej? Przez zamieszanych idą w opcje
Słuchajcie chłopaki głupio wyszło, ale to akurat było pierwszy raz i tylko my dwaj.
Czy ktoś tu ma ludzi za debili? Jeżeli takie oskarżenia padaja na forum, gdzie ktoś oburza się że sa bezpodstawne to
- normalny człowiek na pewno nie zrobi na drugi dzień dokładnie tego o co go oskarżano jeżeli nigdy wcześniej tego nie robił.
- Przestanie to robić jeżeli to robił ale sie wystraszy.
- robi to dalej, co świadczy o wyrachowaniu, poczuciu bezkarności oraz że robi to nie pierwszy raz
Oświadczenie Jakubo wygląda jak przyznanie sie do winy przemytnika narkotyków który w walizce mial 30 kg koksu, ale pokornie kaja się i przyznaje do winy, że w kieszeni miał dwa skręty
-
Przyznaje się, to Ja im wszystkim podopowiadam
- PiotrekSL
- Site Admin
To opisz prosze ten proceder z poprzednich naszych meczów. Kogo wyniki sa zawyżone do tego czego oczekiwałeś? Do sytuacji z Ruda sie wczoraj odniosłem. Więc proszę o kolejne przykłady, bo tamten mecz był przegrany, więc pewnie nie o niego Ci chodzi. Prosze o konkrety bo póki co kontynuujesz to co Twoi poprzednicy, czyli puste gadanie.
-
Czyli gdybym np. wczoraj wygrał powtórkę 15 biegu to nie byłoby tematu bo mecz jest przegrany?PiotrekSL pisze: ↑01 gru 2020, 10:25To opisz prosze ten proceder z poprzednich naszych meczów. Kogo wyniki sa zawyżone do tego czego oczekiwałeś? Do sytuacji z Ruda sie wczoraj odniosłem. Więc proszę o kolejne przykłady, bo tamten mecz był przegrany, więc pewnie nie o niego Ci chodzi. Prosze o konkrety bo póki co kontynuujesz to co Twoi poprzednicy, czyli puste gadanie.
06 Bad Company (I) 66/45 1,466
Złoty Nick ('15)
Złoty Kask ('13, '16)
Drużynowy Puchar ('08)
Złoty Nick ('15)
Złoty Kask ('13, '16)
Drużynowy Puchar ('08)
-
Zaraz się tutaj zrobi drugie KOL i zacznie traktować ludzi i kluby wybiórczo.
Twarda reakcja - wg. mnie tylko wykluczenie z Quizu obu osobników, przyjęcie nowej drużyny w miejsce TL (gdzie poza dwoma wspomnianymi reszta może startować) z nowym trenerem i jazda dalej.
Albo odstawiamy szopki, palimy rozdzielnie i przekładamy mecze z czego śmieje się cała Polska (z politowaniem), albo dojrzale podchodzimy do zabawy i stanowczo wykluczamy oszustów.
Tylko brak lub niskie kary są kwestia występowania zjawisk patologicznych.
Twarda reakcja - wg. mnie tylko wykluczenie z Quizu obu osobników, przyjęcie nowej drużyny w miejsce TL (gdzie poza dwoma wspomnianymi reszta może startować) z nowym trenerem i jazda dalej.
Albo odstawiamy szopki, palimy rozdzielnie i przekładamy mecze z czego śmieje się cała Polska (z politowaniem), albo dojrzale podchodzimy do zabawy i stanowczo wykluczamy oszustów.
Tylko brak lub niskie kary są kwestia występowania zjawisk patologicznych.
-
- Kontaktowanie:
Lepiej nikt tego nie ujął. Dodałbym jeszcze Rudego czy tam Rudą. Ban na forum, ban na chacie.
Sezon #6, Buoni Fantasmas - 1,250 (15/12)
Sezon #7, WhiteSox - 1,824 (129/68)
Sezon #8, Dobre Duszki - 1,464 (41/28) 3. miejsce w Kryterium Asów
Sezon #9, White Sox - 1,423 (74/52) Brąz DM ISQ
Sezon #10, White Sox - 1,514 (106/70) Finalista IM ISQ, Złoty medal MPK ISQ
Sezon #11, Champions Team - 1,625 (26/16)
Sezon #12, Ekipa Remontowa - 1,630 (88/54)
Sezon #13, Red Sox - 1,500 (93/62), Finalista IM ISQ, 3. miejsce w IM Częstochowy
Sezon #14, Red Sox - 1,154 (15/13)
Sezon #15, Red Sox (gość) - 1,533 (46/30), Black Sox - 1,831 (108/59)
Sezon #16, Red Sox - 1,067 (16/15) / Black Sox (gość) - 2,091 (23/11)
TepyCoelho pisze:Wlasnie pokazales swoja mityczna obiektywnosc nerwowo nozkami przebierasz, zeby tylko wyszlo ze sie okazalo ze oszukujemy. A tu taki chuj