?
Mi chodzi, że w ogóle takiego tematu na otwartym forum nie widzę.
To widziałem, ale myślałem, że jest też jakiś temat samego RA. Tak jak kiedyś zawsze było, bo tu jest mało intuicyjnieKasper pisze: ↑22 sty 2022, 12:31 Proszę uprzejmie Radku (nie musisz iść po okulary):
viewtopic.php?f=4&t=25
Tylko Rudi musi trochę pouzupełniać...
ktoś bardzo mądry pisze:ISQ to tylko zabawa.
TepyCoelho pisze:Wlasnie pokazales swoja mityczna obiektywnosc nerwowo nozkami przebierasz, zeby tylko wyszlo ze sie okazalo ze oszukujemy. A tu taki chuj
No tak, przecież moi wspaniali koledzy z BAD mają obowiązek budzeni w środku nocy recytowania całego składu AKŻ, wraz z datą urodzenia i rozmiarem buta każdego zawodnika. Każda pomyłka skutkuje potężnym fochem z mojej strony. Dopiero jak wymienią imię każdego zawodnika i męskich członków rodziny do piątego pokolenia wstecz, są dopuszczani do treningówKwiti pisze: ↑25 sty 2022, 07:42 Sędzia tego spotkania widać, że wybrał sobie punkty regulaminu, których będzie przestrzegał. Dla mnie kompletna porażka jest, że pytanie o żużel amatorski (zwłaszcza, że zawodnik bad jeździ amatorsko w... Ostrowie) padło właśnie w ich meczu nie pamiętam tylko czy w biegu Matica, jeżeli tak, to sędzia mógłby skończyć już karierę bo wstyd.
Pozwól Paboł, że się nie zgodzę. Jest napisane, żeby unikać tematyki lodu i trawy, ale pod spodem jest również napisane, że jeśli już to taki poza klasycznożużlowy motyw ma STANOWIĆ JEDYNIE UZUPEŁNIENIE PYTANIA. W tym pytaniu był nie tylko uzupełnieniem, jego większością, ale też i całą treścią. No i jeszcze raz chciałbym zapytać zarząd, czy ten bieg powinien być do powtórki w myśl przytoczonego punktu regulaminu.Paboł pisze: ↑25 sty 2022, 07:58 1. Nie ma nic na temat żużla amatorskiego w regulaminie. Ponadto nawet o żużel na lodzie czy na trawie jest napisane, żeby UNIKAĆ, a nie, ze jest ZABRONIONE. Dla mnie unikanie to np. 1 pytanie w całym zestawie. Gdyby było ze 4-5 zgadzam się, że to przeginka, ale to wciąż jest intuicyjne. Jeśli zostanie wprowadzony przepis, aby tego zabronić, to super świetnie. Nie będę takich pytań dawał, a autorom będę odsyłał jako niezaliczone. Sam nie lubię takich pytań, ale póki regulamin pozwala, nie widzę powodu, by je odrzucać.
Czyli analogicznie RS nie dostaje pytań o Gorzów 2005, Łódź 2006-07, Piłę 2009-10 i Piłę 2022, bo Jessup ma bliski związek osobowo-czasowy z tymi klubami, więc trzeba wyselekcjonować pytania dla całej drużyny?Kwiti pisze: ↑25 sty 2022, 07:42 Sędzia tego spotkania widać, że wybrał sobie punkty regulaminu, których będzie przestrzegał. Dla mnie kompletna porażka jest, że pytanie o żużel amatorski (zwłaszcza, że zawodnik bad jeździ amatorsko w... Ostrowie) padło właśnie w ich meczu nie pamiętam tylko czy w biegu Matica, jeżeli tak, to sędzia mógłby skończyć już karierę bo wstyd.