Sezon 13 Dobre Duszki - 1,117 brąz DMP ISQ Sezon 14 Ghost Academy - 1,857 Sezon 15Ghost Academy - 1,649 Sezon 16Ghost Academy - 2,100 Sezon 17Ghost Academy - 1,965
Panie organizatorze, może da radę jednak z rundą rewanżową?
1. miejsce w DM ISQ '14
1. miejsce w 2. lidze '14
1. miejsce w IM Spisu '14
1. miejsce w 4. Lidze Dwójek '15 z mrs. Tusią
1. miejsce w Drużynowym Pucharze Miast '15
3. miejsce w Kryterium Asów '15
3. miejsce w Złotym Nicku '13
Nie nie, nie ma co szaleć i tak mamy do odjechania 36 spotkań + baraże.
Ale za to widzę, że na razie jest zainteresowanie - zwłaszcza w 4 lidze więc pewnie będzie druga edycja
Czy druga edycja przewidziana jest już w styczniu? XD
1. miejsce w DM ISQ '14
1) Mała poprawka, która jednak może mieć znaczenie na koniec rozgrywek - żeby docenić czas sędziów na własnych pytaniach dostają oni nie 1, a 1.5 punktu do klasyfikacji.
2) na isq.com.pl/download dołączył nowy, wierzę że bardziej profesjonalny program przerobiony przez Osvalda. Zapraszam do testowania i korzystania
Raczej wolałbym żeby jeśli na własnych, to nowych. Powód jest jeden, ale za to dość istotny - może się zdarzyć tak, że to samo pytanie drużyna dostanie np w meczu, który jedzie 30 minut wcześniej. Oczywiście, to kwestia czysto honorowa czy ułożysz nowe pytania, czy pogrzebiesz w starych, ale chyba każdy chciałby rywalizować na równych warunkach
Dopisany został punkt w regulaminie odnośnie barażów. Jego treść poniżej.
Zasady rozgrywania barażów:
Rozegrane zostanie jedno 15-biegowe spotkanie pomiędzy zainteresowanymi drużynami, w przypadku remisu odbędzie się bieg dodatkowy. W biegu dodatkowym punktacja prezentować się będzie następująco:
zwycięzca - 4 punkty
drugi - 2
trzeci - 1
czwarty - 0
Awansuje zatem drużyna, którą reprezentować będzie zwycięzca biegu dodatkowego.
Uzasadnienie - w pierwotnej wersji planowałem bieg dodatkowy 1vs1, ale skoro są to zawody par, to chciałbym dać szansę każdemu uczestnikowi w parze na zgadnięcie prawidłowej odpowiedzi.
Może jakiś superpuchar ligi dwójek z udziałem mistrzów I, II, III i IV ligi?
1. miejsce w DM ISQ '14
boski pisze: ↑12 sty 2023, 12:37
Cinek, fajny pomysł ale ja go na pewno nie zrealizuję
W czym leży problem? W sensie, nie że mam pretensje, ale mogę coś pomóc, tylko sam nie robię bo też ucestniczyłbym xxD
1. miejsce w DM ISQ '14
z ogloszen parafialnych - jesli zglosza sie nowe druzyny, to zostana dopasowane poziomem do ligi. Innymi slowy - nie bedzie tak, ze czolowi zawodnicy 1. ligi beda musieli sie przebijac od 4. ligi.