II turniej o Złoty Pantograf - Tramwaj Cup Jesień 2021! - 15.12.21

Wyniki zawodów towarzyskich ISQ
Awatar użytkownika
Paweu

Re: II turniej o Złoty Pantograf - Tramwaj Cup Jesień 2021! - 15.12.21

Post autor: Paweu »

Bardzo dziękuję wszystkim obecnym na czacie podczas tych, jak się okazało, dwóch turniejów. A nieobecnym mogę powiedzieć tak - żałujcie, że nie przyszliście ;)

Gratuluję podiumowiczom. Rudolfowi, który w ostatniej chwili zdążył na swój pierwszy bieg, Tępemu (znowu drugi. Całe życie ciągle drugi. Nawet jak gdzieś pierwszy był to czuł się jak drugi...) i niespodziewanie Maticowi. Na szczególne słowa uznania ode mnie zasługują: Mezzi, który wszedł na czat praktycznie w połowie zawodów, a mimo to na farcie wjechał do finału, a także zwycięzcy pierwszej edycji turnieju, Kasperowi, który tym razem nie zdążył na indywidualkę, ale w meczu 4vs4 pokazał, że wśród quizowiczów ma bardzo dużą wiedzę, jeżeli chodzi o tramwaje w Polsce.

Mam nadzieję, że pytania przypadły wam do gustu i nie były zbyt monotematyczne. Na bieżąco opinie, że było mało pytań o Kraków (no sorry, to jest jeden z 15 systemów w tym kraju), ale mam jeszcze kilka w zanadrzu, więc gdyby Artas chciał zorganizować kolejny turniej wiedzy o Krakowie, to oferuję swoją pomoc w rozegraniu jednej serii biegów.

Mam nadzieję, że jeszcze znajdę wenę, by układać nowe pytania i odpowiednio je kategoryzować, żeby w przyszłości rozegrać jeszcze jeden turniej tego typu :)
..."Jeden pindol był cieniutki, a drugi gruby jak świnia. Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej."...

DMP ISQ '06 '07 '12
IMP ISQ '06
MPPK ISQ '07 '08 '12 '13
Złoty Nick '12
Trofeum Debiutantów '06

Śr.bieg. z całej "kariery": 2,298

Kasper
Site Admin

Post autor: Kasper »

Świetne pytania, atmosfera, organizacja i zapał organizatora. Prosimy o więcej Paweu, Twoje turnieje zawsze są nieszablonowe. Mało w tym sezonie turniejów, czyżby ten worek w końcu się otwierał? ;)

Awatar użytkownika
Paweu

Post autor: Paweu »

Rozumiem że pijesz do tego, czy będzie turniej o skokach... :P Rabini wypowiedzieli się niejednoznacznie. Niby mam kilkanaście pytań z poprzednich edycji, ale słabych jakościowo, także sam nie wiem, czy znajdę w sobie siłę, żeby napisać coś nowego. Może pomyślimy o tym w czasie trwania ZIO...
..."Jeden pindol był cieniutki, a drugi gruby jak świnia. Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej."...

DMP ISQ '06 '07 '12
IMP ISQ '06
MPPK ISQ '07 '08 '12 '13
Złoty Nick '12
Trofeum Debiutantów '06

Śr.bieg. z całej "kariery": 2,298

Zablokowany

Wróć do „Turnieje Towarzyskie”