A ja mam krótką informację do kolegi PAbola i innych Fajrantów, oraz ogółu quizowiczów.
Dyskutujecie - okej
Macie odmienne zdanie lub spojrzenie - okej
Jeżeli rozmawiacie, prowadzicie dyskusje, w której są dwa różne spojrzenia - róbcie to w miarę przyzwoicie. Wszelkiego rodzaju wycieczki osobiste, teksty w stylu "zalatuje gimbazą" albo inne uszczypliwe komentarze, do osób, które mają odmienne zdanie są w uj słabe.
Mówię, to zwłaszcza w kontekście moich zawodników, jak i całego zespołu, którzy w tym sezonie są wyjątkowo spolegliwi i raczej nie odznaczyli się niczym negatywnym. Baaa nawet między dotychczas ostrymi relacjami na linii Fajranty i CT nastąpiło zdecydowane ocieplenie. Więc po pierwsze panowie - szanujmy się. Po drugie - nie pozwolę nikomu na jakieś wycieczki osobiste czy uszczypliwe komentarze w kierunku moich zawodników, tylko dlatego, że wyrazili swoją opinie. Takie sprawy będę traktował bardzo osobiście, a zarazem z automatu wstępował na wojenną ścieżkę z takim delikwentem.
Zatem prośba do trenera Fajrantów, aby uczulił swoich zawodników, w kwestii może większej powściągliwości w wypowiedzi co do quizowiczów, a zwłaszcza wlał w ich Fajrantowe serduszka, że to nie wojna, ani nie plac pod budką z piwem
AVE j
P.S
Jako trener zamordysta, jestem jedyną osobą, która może krótko trzymać "za ryj" swoich zawodników, i żodyn... powtarzam żodyn inny nie będzie mi zawodników szkalował. OD tego jestem ja.