Grupa robocza ds. regulaminu

Komentatornia i inne zagadnienia dotyczące ISQ
Witek
Site Admin

Grupa robocza ds. regulaminu

Post autor: Witek »

Dzień dobry,

Poszukuję chętnych do grupy roboczej, która uporządkuje Regulamin ISQ, a także pomoże ustalić zasady na nowy sezon. Wszystkich chętnych zapraszam na priv.
Indywidualny Mistrz ISQ 09'
Drużynowy Mistrz ISQ 08', 09'
Złoty Nick 07'

Kariera: Red Sox (5-15) - 1684 punktów, 873 biegów, śr. 1,929.

Witek
Site Admin

Re: Grupa robocza ds. regulaminu

Ponawiam. Póki co mamy dwie osoby, widziałbym jeszcze dwie. Jeśli nikt się nie zgłosi, to zacznę sam zapraszać do współpracy :)
Złoty Nick 07'

Awatar użytkownika
Paboł

Post autor: Paboł »

Rany boskie, toż to groźba!

Magik

Post autor: Magik »

Za odmowę pluton egzekucyjny.

Aszotek

Post autor: Aszotek »

Ja mogę.

Witek
Site Admin

Quizowicze,

jesteśmy w burzliwym momencie działalności ISQ i raczej z tego co słyszę bardziej się zwijamy niż działamy. Mam do Was apel, prośbę, zwrócenie uwagi, zasygnalizowanie - jak to odbierzecie, to już Wasza ocena.

Bez Waszego wsparcia nie przetrwamy. Potrzebna jest duuuża pomoc. Tak, żeby sezon 17 był cudowny pod każdym względem - portalu isq, historycznych wspomnień, social mediów, otoczki, działalności.

W grupie regulaminowej już działamy, poruszyliśmy wiele rzeczy: temat kategoryzacji pytań, rankingu aktywności, składów awizowanych, II ligi czy zastępstwa zawodnika. Mam jednak prośbę do wszystkich: jeśli widzicie coś, nad czym warto się pochylić, dajcie znać. Tu lub na priv.

Dziękuję.
Złoty Nick 07'

Witek
Site Admin

Nie dostałem żadnego zgłoszenia. Czyli wszystko jest ok z regulaminem?
Złoty Nick 07'

Awatar użytkownika
Rudolf

Post autor: Rudolf »

Ja mam jedną rzecz: amnestia na bazie głosowania trenerów w przypadku dawnych przewin.
"Deszcze niespokojne
potargały sad.
A my na tej wojnie
ładnych parę lat..."

Aszotek

Post autor: Aszotek »

Rudolf pisze: 05 mar 2024, 22:37 Ja mam jedną rzecz: amnestia na bazie głosowania trenerów w przypadku dawnych przewin.
A myślałem, że już mi odpuściłeś…

😅😜

Awatar użytkownika
Paboł

Post autor: Paboł »

Proponuję, by sędzia nie załączał odpowiedzi do pytań, tylko liczył literówki manualnie, jak to miało miejsce jeszcze 2 czy 3 sezony temu.
Oczywiście być może przez ten czas nastąpił analfabetyzm wtórny (u mnie bardzo możliwe) i ciężko będzie te literówki liczyć na bieżąco. Wówczas zamieszczajmy w dalszym ciągu odpowiedź, lecz należałoby udostępnić informację o litach w trakcie trwania biegu wszystkim jego uczestnikom, co zresztą miało miejsce w pierwotniej wersji literówkowego ficzera.

Osvald
Site Admin

Post autor: Osvald »

Ankieta dotycząca propozycji na sezon 17 ISQ zgłoszonych w grupie ds. regulaminu.

➡️ LINK ⬅️

Do wzięcia udziału w ankiecie jest zaproszony każdy uczestnik Internet Speedway Quiz. Jest to ukłon Zarządu ISQ w stronę wszystkich zawodników aby każdy chętny mógł się wypowiedzieć wobec propozycji, które zostały w ankiecie ujęte.

Aby wziąć udział w ankiecie trzeba wejść w link podany powyżej i zalogować się kontem Google.
Ankieta nie jest anonimowa, aby odpowiedzi były uznane za ważne należy podać własny nick używany w ISQ.
Obrazek

Magik

W pytaniu o termin rozgrywania GP, GP 2 i MPPK proponowana jest środa, która obecnie jest chyba najbardziej obleganym dniem.

Może, przy okazji następnej ankiety spróbować spytać o poniedziałek lub wtorek?

Pozdrawiam

Osvald
Site Admin

Magik pisze: 13 mar 2024, 08:29 W pytaniu o termin rozgrywania GP, GP 2 i MPPK proponowana jest środa, która obecnie jest chyba najbardziej obleganym dniem.

Może, przy okazji następnej ankiety spróbować spytać o poniedziałek lub wtorek?

Pozdrawiam
Sytuacja z tym pytaniem wyglądała tak, że akurat była to moja propozycja aby się zastanowić nad tym czy wszystkie zawody pozaligowe rozgrywać w ten sam dzień tygodnia czyli środy.

Innych propozycji nie było akurat w tym temacie a pytania w ankiecie zawierają tylko propozycje, które zostały poruszone przez członków grupy ds. Regulaminu ISQ. Bo jakbyśmy chcieli pytać o każdy punkt istniejącego regulaminu za jednym razem to byśmy mieli setki pytań i zero chętnych do wzięcia udziału w takiej ankiecie.
Oczywiście każda propozycja każdego zawodnika o ile będzie poważna to będzie na pewno brana pod uwagę w przyszłości.

Na ten moment mamy 36 oddanych głosów w ankiecie, co pokazuje, że zawodnicy są zainteresowani takim przedsięwzięciem. No ale zawsze wynik frekwencji może być lepszy, możecie zmotywować swoich kolegów którzy jeszcze nie wzięli udziału.
Obrazek

Magik

Nie mówię, że pytanie jest złe i rozumiem dlaczego spytaliście o środę;-)

Spytałem o ten poniedziałek, wtorek, gdyż takie sugestie padły wśród zawodników DD.

Pozdrawiam

Osvald
Site Admin

Aktualnie w Ankiecie zagłosowało 39 osób.

Tych co jeszcze nie zagłosowali to zapraszam jeśli są zainteresowani przyszłością ISQ.

Głosy można oddawać jeszcze do jutra do końca dnia.

LINK DO ANKIETY
Obrazek

Odpowiedz

Wróć do „Dookoła ISQ”