W związku z komunikatem nr 5 zarządu ISQ z dnia 21.11.2020 r.
który mówi o tym, że:
Organizuję turniej towarzyski który ma na celu zebranie <skreśl>pieniędzy</skreśl> trzech pytań na karę dla Brzycha, który jak sam Zarząd powiedział chciał2. W związku z protestem trenera Toxic Lizards odnośnie zachowania jednego z zawodników Fajrant Team w trakcie meczu pomiędzy zainteresowanymi drużynami Zarząd ISQ zdecydował się na podjęcia kary dyscyplinarnej dla Brzycha w postaci 3 pytań (w zgodzie z Rozdziałem XIV - Kary). Prosimy o uiszczenie kary do terminu następnego spotkania drużyny Fajrant Team.
Uzasadnienie decyzji: Już po I kolejce Zarząd w osobnym , upomniał kilku quizowiczów za zachowanie w trakcie spotkań. Rozumiemy odmienne poczucie humoru, ale musi być ono także odpowiednio zrozumiane przez adresata żartu. W tym przypadku słowa: ja mam nawet prezerwatywe, bo przyszykowalem sie do ruchania TL zostały odebrane przez trenera TL i Zarząd za obraźliwe. Liczymy na zrozumienie zainteresowanego i poprawę.
2. W związku z protestem trenera Toxic Lizards odnośnie zachowania jednego z zawodników Fajrant Team w trakcie meczu pomiędzy zainteresowanymi drużynami Zarząd ISQ zdecydował się na podjęcia kary dyscyplinarnej dla Brzycha w postaci 3 pytań (w zgodzie z Rozdziałem XIV - Kary). Prosimy o uiszczenie kary do terminu następnego spotkania drużyny Fajrant Team.
Uzasadnienie decyzji: Już po I kolejce Zarząd w osobnym , upomniał kilku quizowiczów za zachowanie w trakcie spotkań. Rozumiemy odmienne poczucie humoru, ale musi być ono także odpowiednio zrozumiane przez adresata żartu. W tym przypadku słowa: ja mam nawet prezerwatywe, bo przyszykowalem sie do ruchania TL zostały odebrane przez trenera TL i Zarząd za obraźliwe. Liczymy na zrozumienie zainteresowanego i poprawę.
W związku z powyższym ja jako człowiek który jest przeciwny donosicielstwu (tfu brzydzę się konfidentów) chciałbym zaprosić przedstawicieli klubów jak i Zarządu na zawody towarzyskie, które odbędą się na czacie FT w dniu 29.11.2020 r. o godzinie 21:00,
AHA WPISOWE DO TURNIEJU:
JEDNO PYTANIE (MOZE BYC STARE - BEZUZYTECZNE) DO MNIE.
1. Brzycho
2. Magik
3. Plonek.
4. Pirek
5. Shaft
6. mk
7. Bartass
8.
9. Pabol
10. Krzysinho
11. Vanpraag
12.
13. Molken
14. Slayu
15. Wazza
16. Malak
R1.
R2.
PROSIŁBYM O ZGŁASZANIE SIĘ WSZYSTKICH CHĘTNCYCH (FT, DD, RS, WS, BF, BC, CT) KTÓRZY SĄ PRZECIWNI DONOSICIELSTWU. OGARNIEMY MIJESCA
POZDRAWIAM
PLONEK